Πριν ακριβώς από δύο χρόνια, στην ίδια έκθεση, σε αυτή της Φρανκφούρτης, η Ταϊβανέζικη Thunder Power είχε παρουσιάσει ένα πρωτότυπο σεντάν concept. Σήμερα, στην ίδια έκθεση η εταιρία στο περίπτερό της παρουσιάζει το ίδιο πρωτότυπο ντυμένο με καμουφλαρισμένη περιβολή και πιο σπορ στοιχεία, μαζί με ένα πρωτότυπο SUV αλλά και την ηλεκτρική της πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα φιλοξενεί μια μπαταρία 125 kWh που μπορεί να δώσει κίνηση σε ηλεκτροκινητήρα απόδοσης έως 584 ίππων, με την αυτονομία του να ανέρχεται στα 650 χλμ.

Το Thunder Power Future Vision SUV concept αποτελεί δημιουργία του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρίας στο Μιλάνο της Ιταλίας και φέρει “μοναδικό” ηλεκτροκινητήρα, με χαμηλό κέντρο βάρους λόγω της “Intelligent Packaging” τοποθέτησης των μπαταριών, κάτι που βελτιώνει κατά πολύ τα δυναμικά του χαρακτηριστικά.

Η πλατφόρμα διαθέτει ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά, με την εταιρία να αναφέρει πως ετοιμάζει και ένα coupe μοντέλο που θα είναι τετρακίνητο, θα αποδίδει 663 άλογα και θα κατασκευαστεί σε 488 μονάδες.