Jolyon Palmer: Είμαι σίγουρος για την θέση μου στη Renault

Σχετικά άρθρα

Ο 26-χρονος Βρετανός οδηγός τη Renault σε δηλώσεις του από την Σιγκαπούρη απέρριψε τις όποιες εικασίες ότι δεν θα ολοκληρώσει την φετινή σεζόν στο κάθισμα της R.S.17, επιμένοντας ότι το συμβόλαιο του εξασφαλίζει ότι θα τρέξει και τους υπόλοιπους επτά αγώνες. Και όλα αυτά, γιατί ο Carlos Sainz αναμένεται αύριο να ανακοινωθεί ως οδηγός της Renault για το 2018, με φήμες να έλεγαν ότι ο Ισπανός θα μεταβεί στην ομάδα του Enstone από τον επόμενο κιόλας αγώνα, στη Μαλαισία.

Ωστόσο, τελευταίες πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας του Palmer είναι έξαλλος με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, και ίσως τελικά η Renault δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μια συμφωνία ώστε να ντύσει τον Sainz στα κίτρινα εντός του 2017.

Ο Palmer δήλωσε χαρακτηριστικά:

Έχω συμβόλαιο. Έχω επτά αγώνες ακόμα φέτος. Έχουν γραφτεί εδώ και 35 αγώνες, ότι ίσως να μην τρέξω στον επόμενο ή στους επόμενους αγώνες. Δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, είμαι συνηθισμένος, είναι το ίδιο, πιστεύω ότι οι περισσότεροι αγώνες αυτό το έτος είναι το ίδιο, οπότε τίποτα δεν άλλαξε. Έχω επτά αγώνες για να τρέξω, θα είμαι στη Μαλαισία, θα αγωνιστώ μέχρι το Αμπού Ντάμπι.

Ερωτηθείς για τις προοπτικές του για το 2018, απάντησε:

Δεν με νοιάζει πάρα πολύ να μιλήσω γι ‘αυτό. Ξέρω τι συμβαίνει, νομίζω ότι θα υπάρξει μια ανακοίνωση κάποια στιγμή στο μέλλον, όχι πολύ αργά. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον, δεν έχω σκεφτεί πάρα πολύ, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που πρόκειται να έρθει.

Είμαι απλώς επικεντρωμένος στο να κάνω τη δουλειά που κάνω, γι ‘αυτό προσπαθώ να μην δώσω προσοχή σε τέτοια πράγματα. Για μένα, έχω επτά αγώνες φέτος για να προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ. Είναι προφανές ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, νομίζω ότι οι δύο τελευταίοι αγώνες ήταν καλύτερα, ακόμα κι αν δεν το είδαμε στο τέλος. Νομίζω ότι υπήρχε απόδοση. Ας ελπίσουμε ότι το αυτοκίνητο θα είναι καλύτερο σε αυτές τις πίστες, και θα μπορέσουμε τελικά να πάρουμε μερικούς βαθμούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...