Ο 26-χρονος Βρετανός οδηγός τη Renault σε δηλώσεις του από την Σιγκαπούρη απέρριψε τις όποιες εικασίες ότι δεν θα ολοκληρώσει την φετινή σεζόν στο κάθισμα της R.S.17, επιμένοντας ότι το συμβόλαιο του εξασφαλίζει ότι θα τρέξει και τους υπόλοιπους επτά αγώνες. Και όλα αυτά, γιατί ο Carlos Sainz αναμένεται αύριο να ανακοινωθεί ως οδηγός της Renault για το 2018, με φήμες να έλεγαν ότι ο Ισπανός θα μεταβεί στην ομάδα του Enstone από τον επόμενο κιόλας αγώνα, στη Μαλαισία.

Ωστόσο, τελευταίες πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας του Palmer είναι έξαλλος με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, και ίσως τελικά η Renault δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μια συμφωνία ώστε να ντύσει τον Sainz στα κίτρινα εντός του 2017.

Ο Palmer δήλωσε χαρακτηριστικά:

Έχω συμβόλαιο. Έχω επτά αγώνες ακόμα φέτος. Έχουν γραφτεί εδώ και 35 αγώνες, ότι ίσως να μην τρέξω στον επόμενο ή στους επόμενους αγώνες. Δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, είμαι συνηθισμένος, είναι το ίδιο, πιστεύω ότι οι περισσότεροι αγώνες αυτό το έτος είναι το ίδιο, οπότε τίποτα δεν άλλαξε. Έχω επτά αγώνες για να τρέξω, θα είμαι στη Μαλαισία, θα αγωνιστώ μέχρι το Αμπού Ντάμπι.

Ερωτηθείς για τις προοπτικές του για το 2018, απάντησε:

Δεν με νοιάζει πάρα πολύ να μιλήσω γι ‘αυτό. Ξέρω τι συμβαίνει, νομίζω ότι θα υπάρξει μια ανακοίνωση κάποια στιγμή στο μέλλον, όχι πολύ αργά. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον, δεν έχω σκεφτεί πάρα πολύ, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που πρόκειται να έρθει.

Είμαι απλώς επικεντρωμένος στο να κάνω τη δουλειά που κάνω, γι ‘αυτό προσπαθώ να μην δώσω προσοχή σε τέτοια πράγματα. Για μένα, έχω επτά αγώνες φέτος για να προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ. Είναι προφανές ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, νομίζω ότι οι δύο τελευταίοι αγώνες ήταν καλύτερα, ακόμα κι αν δεν το είδαμε στο τέλος. Νομίζω ότι υπήρχε απόδοση. Ας ελπίσουμε ότι το αυτοκίνητο θα είναι καλύτερο σε αυτές τις πίστες, και θα μπορέσουμε τελικά να πάρουμε μερικούς βαθμούς.

 • Κούκος

  Μανευ τοκς μπιτζιζζζζζ….

 • gv

  σκάσε αταλαντε

 • LJ

  Αχου το, ήθελε το μπαμπάκα του καθαρίσει για να κρατήσει την θεσούλα του… Αυτός και Ερικσον οι πιο ατάλαντοι του γκριντ.

 • Anestis Genk

  Χμμμ αν δεν μείνει F1 ίσως πάει στα indy. Κάτι άλλο ενθουσιαστικό δεν μπορώ να σκεφτώ.
  Αν μείνει και έχει λεφτά, ίσως σε καμιά Sauber ή ίσως στην Toro Rosso?

  • rantaplan

   Στη Sauber πιατεύω θα μπουν οι 2 της Ferrari, στην STR την άλλη θέση θα την πάρει ή ο Gassly που περημένει καιρό τώρα στη γωνία, ή ο προστατευόμενος της Honda ως μέρος της συμφωνίας. Με άλλα λόγια μένει εκτός F1.

 • Mika

  Eιναι σιγουρος, πως θα πλενει τα πιατα και τα τζαμια, στο motorhome της ομαδας!!!
  :p