Η ultrasoft γόμα των ελαστικών της Pirelli θα διαθέτει ροζ διακριτικά -αντί για μωβ- στον ερχόμενο αγώνα της F1, στην πίστα Circuit of the Americas, στο Austin του Texas των Η.Π.Α. Ο λόγος είναι η υποστήριξη της ιταλικής εταιρίας (κινέζικης ιδιοκτησίας) για την ενημέρωση του καρκίνου του μαστού.

Μερικά σημεία της πίστας, όπως το pit lane και η διαγράμμιση θα είναι βαμμένα σε ροζ χρώμα, καθώς η F1 υποστηρίζει τον οργανισμό Susan G Komen, με έδρα το Texas. Ο αγώνας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο συμπίπτει με το μήνα ευαισθητοποίησης του καρκίνου του μαστού σε όλο τον κόσμο.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιηθεί η ultrasoft γόμα της Pirelli στην αμερικάνικη πίστα, με τις υπόλοιπες δύο να είναι η supersoft και η soft.

 • Gestione Sportiv@

  Στηρίζουμε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αυτή την “περιπέτεια” στη ζωή τους, σε όποιο σημείο του σώματος και αν είναι!!!!!!!!
  Και όλοι πρέπει να να θυμόμαστε πως, η πρόληψη βοηθάει.
  RESPECT για την προσπάθεια αυτή της Pirelli……………. https://uploads.disquscdn.com/images/a7a759812511958897b652a1ebfd310980467dda0f0a2b6ef721fa4d6576074f.jpg

  • η FORCE INDIA φετος ειναι γενικα υπερ της θεραπειας κατα του καρκινου το μαστου !!!! :-D

 • Christos Dimou

  Περιμένω να υπάρξει αντίστοιχη δράση για τον καρκίνο του προστάτη.

 • Demetrios Hadjinicolaou

  Τὸ ὁποῖον μετά τὶς… πίτσες μπλέ, τώρα θὰ μιλᾶμε καὶ γιὰ ζάντες ρόζ._

 • Mika

  Θα παει κουτι στις ροζ σερβιετες της Force India..