Συγγνώμη ζητά ο Verstappen για το Austin

Σχετικά άρθρα

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του Αμερικανικού Grand Prix. Ο Max Verstappen είχε πιο φρέσκα ελαστικά, ήταν πιο γρήγορος και ήθελε έτσι να πάρει την τρίτη θέση του βάθρου. Εκεί βρισκόταν ο Kimi Raikkonen, με τον Ολλανδό να τον προσπερνά στον τελευταίο γύρο, πατώντας εκτός πίστας. Η κίνησή του θεωρήθηκε παράνομη από τους αγωνοδίκες, γι’ αυτό και πήρε ποινή πέντε δευτερολέπτων, πέφτοντας στην τέταρτη θέση.

Ο Verstappen εκνευρίστηκε τόσο πολύ που είπε ότι έτσι σκοτώνεται το άθλημα, ενώ αποκάλεσε ηλίθιο και μόγγολο έναν από τους αγωνοδίκες, μάλλον τον Garry Connelly. Στη συνέχεια, ο 20χρονος δήλωνε πως δε μετανιώνει για τίποτα, αλλά ο Charlie Whiting τού ζήτησε να απολογηθεί. Έτσι, επέλεξε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ζητήσει συγγνώμη, λέγοντας πως ό,τι ειπώθηκε ήταν λόγω της έντασης της στιγμής.

Σε συνέχεια όσων είπα στη Συνέντευξη Τύπου νωρίτερα σήμερα, θα ήθελα για μία ακόμα φορά να απολογηθώ για τη γλώσσα που χρησιμοποίησα μετά το Αμερικανικό Grand Prix. Τα σχόλιά μου έγιναν εν βρασμώ. Ξέρω ότι οι λέξεις που χρησιμοποίησα ήταν ακατάλληλες και δεν απευθυνόταν σε κάποιο άτομο. Σίγουρα, δε θα ήθελα να προκαλέσω, ελπίζοντας ότι προχωράμε και ότι θα απολαύσουμε το Grand Prix.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα