Στο Gran Prix της Μαλαισίας του 2017, ο Romain Grosjean στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές είχε ένα ατύχημα, το οπίο προκλήθηκε από το ανοιγμένο καπάκι ενός φρεατίου αποστράγγισης. Το καπάκι έσκασε το πίσω ελαστικό του μονοθεσίου της Hass F1, με αποτέλεσμα το μονοθέσιο να πέσει πάνω σε έναν προστατευτικό τοίχο της πίστας.

Η αμερικάνικη ομάδα ζήτησε από τους υπεύθυνους του αγώνα της Μαλαισίας να υπάρξει αποζημίωση, μιας και το ατύχημα προήλθε από λάθος της πίστας, αφού ξεκόλλησε το καπάκι του φρεατίου αποστράγγισης. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο μονοθέσιο του Grosjean υπολογίζονται σε περίπου £500.000 (€563.000).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Motorsport.com η ασφαλιστική απαίτηση μεταξύ των δύο διευθετήθηκε, καθώς η ομάδα έλαβε τα χρήματα που ζήτησε, χωρίς να γίνεται γνωστό το ύψος του ποσού.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Haas F1, Gunther Steiner, δήλωσε ότι πήρε τα χρήματα που χρειάζονταν για να επισκευάσουν το αυτοκίνητο και η ομάδα του είναι χαρούμενη με το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η πίστα συμπεριφέρθηκε πολύ επαγγελματικά και αποδέχτηκε την υπευθυνότητα της.