H Haas F1 πήρε την αποζημίωση από την πίστα της Μαλαισίας για το ατύχημα του Grosjean

Σχετικά άρθρα

Στο Gran Prix της Μαλαισίας του 2017, ο Romain Grosjean στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές είχε ένα ατύχημα, το οπίο προκλήθηκε από το ανοιγμένο καπάκι ενός φρεατίου αποστράγγισης. Το καπάκι έσκασε το πίσω ελαστικό του μονοθεσίου της Hass F1, με αποτέλεσμα το μονοθέσιο να πέσει πάνω σε έναν προστατευτικό τοίχο της πίστας.

Η αμερικάνικη ομάδα ζήτησε από τους υπεύθυνους του αγώνα της Μαλαισίας να υπάρξει αποζημίωση, μιας και το ατύχημα προήλθε από λάθος της πίστας, αφού ξεκόλλησε το καπάκι του φρεατίου αποστράγγισης. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο μονοθέσιο του Grosjean υπολογίζονται σε περίπου £500.000 (€563.000).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Motorsport.com η ασφαλιστική απαίτηση μεταξύ των δύο διευθετήθηκε, καθώς η ομάδα έλαβε τα χρήματα που ζήτησε, χωρίς να γίνεται γνωστό το ύψος του ποσού.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Haas F1, Gunther Steiner, δήλωσε ότι πήρε τα χρήματα που χρειάζονταν για να επισκευάσουν το αυτοκίνητο και η ομάδα του είναι χαρούμενη με το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η πίστα συμπεριφέρθηκε πολύ επαγγελματικά και αποδέχτηκε την υπευθυνότητα της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...