Με τους Lewis Hamilton και Sebastian Vettel να πέφτουν στις τελευταίες θέσεις, ήταν προφανές πως θα βλέπαμε μερικές όμορφες μάχες στο Μεξικανικό Grand Prix. Ο πιλότος της Mercedes είχε μπροστά του τον Fernando Alonso και ήθελε να του πάρει την ένατη θέση. Ο Ισπανός δεν είναι από τους οδηγούς που θα σου δώσουν εύκολα την θέση τους, ακόμα κι αν στο πίσω μέρος του μονοθεσίου του έχει τον πιο αδύναμο κινητήρα στο grid.

Ο Hamilton κατάφερε, έστω και δύσκολα, να περάσει τελικά, απολαμβάνοντας την μάχη που είχε με τον πρώην team-mate του. Αυτή ήταν μια από τις σπάνιες φορές που βρέθηκαν αντιμέτωποι, όμως ο 32χρονος ελπίζει ότι τα πράγματα το 2018 θα είναι διαφορετικά, αφού θέλει να δει τον Alonso μέσα σε ένα πιο γρήγορο και δυνατό μονοθέσιο, καθώς του αξίζει να μάχεται για τις πρώτες θέσεις.

Περιμένω μέχρι αυτός ο τύπος να πάρει έναν καλό κινητήρα. Πραγματικά ελπίζω για τη McLaren, που έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, ότι την επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη απ’ ό,τι φέτος. Ελπίζω ότι θα έχουν έναν πιο δυνατό κινητήρα κι ένα πιο δυνατό μονοθέσιο. Ο Fernando είναι σκληρός, απόλαυσα την μάχη που είχα μαζί του, κι ελπίζω ότι θα έχουμε περισσότερες σαν κι αυτές στο μέλλον.

Θέλουμε να βλέπουμε μάχες με άλλες ομάδες, αυτό είναι θέλει να βλέπει η Formula 1. Θυμάμαι τον εαυτό μου να μεγαλώνει βλέποντας Formula 1 και αυτό είναι που ήθελα να βλέπω.