To νέο Nissan Frontier δεν θα είναι ένα rebadged Navara

Σχετικά άρθρα

Το Nissan Navara στην Αμερική πωλείται ως Frontier, και αποτελεί το μικρότερο “αγροτικό” στην γκάμα της ιαπωνικής εταιρίας, καθώς από πάνω του υπάρχουν τα Titan και Titan XD. Πρόσφατα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει το νέο Frontier στο εργοστάσιο της στην πόλη Canton, του Mississippi, και σήμερα μαθαίνουμε κάποιες νέες πληροφορίες για αυτό.

Η πρώτη και κυριότερη είναι ότι θα κοπεί η συγγένεια με το Navara, καθώς δεν θα μοιράζονται κοινά στοιχεία, και αυτό γιατί η Nissan θέλει να ξοδέψει αρκετά χρήματα στα συμπαγή pick-ups, και ως entry-level αναμένεται να προσφέρει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα, για να υπάρχει και η επιλογή ενός μεγαλύτερου V6.

Μικρότερο -αλλά όχι απίθανο- είναι το ενδεχόμενο η Nissan να προσφέρει και έναν πετρελαιοκινητήρα, με την ιαπωνική εταιρία να είχε παρουσιάσει το 2014 στην έκθεση του Σικάγο το Frontier Diesel Runner concept, το οποίο είχε κάτω από το καπό έναν 2,8-λίτρων τετρακύλινδρο Cummins πετρελαιοκινητήρα, απόδοσης 200 ίππων και 474 Nm ροπής.

ΠηγήMotor Trend

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...