Πέρσι το καλοκαίρι, ο πρίγκηπας της Σαουδικής Αραβίας, Badr bin Saud (γνωστός στο Instagram ως b14), είχε κάνει δύο πολύ ξεχωριστές αγορές. Πιο συγκεκριμένα, όταν είδε στην έκθεση Φρανκφούρτης του 2015, το Bugatti Vision Gran Turismo Concept και στην έκθεση της Γενεύης την έκδοση παραγωγής της Chiron πήγε στους ιθύνοντες της Γαλλικής εταιρίας και ζήτησε ακριβώς τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα να προστεθούν στην συλλογή του…Και φυσικά δεν χαλάς χατήρι σε τέτοιους πελάτες.

Φαίνεται, όμως, ο Σαουδάραβας βαρέθηκε το “παιχνίδι” του Gran Turismo, καθώς αυτό πλέον ανήκει σε κάποιον συλλέκτη από την Καλιφόρνια, των Η.Π.Α. Στο παραπάνω video θα δεις την στιγμή της παράδοσης του Bugatti Vision Gran Turismo Concept στο νέο ιδιοκτήτη του, το οποίο τοποθετήθηκε στο γκαράζ του, και δίπλα σε μια Bugatti Veyron, σε μια Ferrari LaFerrari, σε μια McLaren P1, και σε μια Lamborghini Centenario Roadster.

Παραμένει άγνωστο το όνομα του συλλέκτη, ο οποίος αποχωρίστηκε από τον τραπεζικό του λογαριασμό 5,5 εκατ. δολάρια για να κάνει δικό του το παραπάνω αυτοκίνητο.