Το Μεξικανικό Grand Prix ήταν το καλύτερο της σεζόν για την Red Bull όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα της RB13. Ο Max Verstappen έφτασε μια ανάσα από την πρώτη του pole position, αλλά ήταν μόλις 86 χιλιοστά πιο αργός από τον Sebastian Vettel. Την Κυριακή, το αυστριακό μονοθέσιο ήταν πολύ γρήγορο και ο Βέλγος έφτασε με τεράστια άνεση στη νίκη, από τη στιγμή που οι Vettel και Hamilton έπεσαν στις τελευταίες θέσεις.

Η RB13 ανήκει πλέον στα κορυφαία μονοθέσια όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό, έτσι ο Christian Horner θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να κερδίσει τους δύο εναπομείναντες αγώνες της σεζόν. Βέβαια, δε θα πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι οι ποινές είναι μέσα στο παιχνίδι, ειδικά όσον αφορά την περίπτωση του Daniel Ricciardo.

Εξαρτάται από τις ποινές. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, είχαμε το ταχύτερο μονοθέσιο την Κυριακή. Ελπίζω ότι η Βραζιλία θα είναι μια καλή πίστα για ‘μάς, γιατί όχι και το Abu Dhabi. Θα ήταν πολύ ωραίο να τελειώσουμε τη σεζόν με τουλάχιστον μία ακόμα νίκη.

Ο Αυστραλός ίσως χρειαστεί να αλλάξει MGU-H εν όψει Βραζιλίας, κάτι που θα μεταφραστεί σε ποινή, με τον επί κεφαλής της RBR να υποστηρίζει ότι η Renault δε θα αφήσει να περάσει στα ψιλά το απογοητευτικό Grand Prix που είχε στην Πόλη του Μεξικού, αντιμετωπίζοντας πάρα πολλά προβλήματα με τα power units της.

Νομίζω πως πρέπει να κοιτάξουμε όλα τα κομμάτια και να δούμε τι έχει μείνει και τι όχι. Δεν έχω καθίσει κάτω με τα παιδιά για να δω λεπτομέρειες, όμως ελπίζω ότι έχουμε κάτι. Νομίζω ότι αυτή η πίστα, για οποιονδήποτε λόγο, δεν ήταν καλή γι’ αυτούς. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κάνουν μερικές σοβαρές αναλύσεις για τα αίτια που ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα. Είναι φανταστικό που καταφέραμε να κερδίσουμε το Grand Prix, αλλά υπήρξαν πάρα πολλές αστοχίες όλο το 3ήμερο.