Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Mitsubishi ASX [Τιμές]

Σχετικά άρθρα

Μια εβδομάδα μετά την αποστολή για το νέο Eclipse Cross, η Mitsubishi πραγματοποίησε σήμερα την πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου ASX. Το μοντέλο παράγεται στην Ιαπωνία και βρίσκεται στην αγορά από το 2010, έχοντας πουλήσει πάνω από 900.000 μονάδες. Το ASX ΜΥ2018 παρουσιάζει τη νέα εταιρική ταυτότητα Dynamic Shield της εταιρίας, και είναι άμεσα διαθέσιμο στο δίκτυο των επισήμων εμπόρων της.

Ο εμπρός προφυλακτήρας τροποποιήθηκε για να φιλοξενεί τις χρωμιωμένες μπάρες, ενώ το κεντρικό τμήμα είναι μαύρο και δανείζεται στοιχεία από το νέο Outlander. Η μάσκα αποτελείται τώρα από λεπτές οριζόντιες γρίλιες και συνδέεται με τους προβολείς, πετυχαίνοντας έτσι μία ενιαία εμφάνιση.

Εκτός από τη νέα φυσιογνωμία, το ευρωπαϊκών προδιαγραφών ASX ΜΥ2018 διαθέτει sharkfin κεραία, πίσω καθίσματα με καλύτερη πλευρική στήριξη και νέο υλικό, καθώς επίσης και βελτιωμένη ηχομόνωση. Αυτή είναι 10% καλύτερη (από εξωτερικούς θορύβους και από τον κινητήρα) σε σχέση με το πρώτο ASX, και 2% σε σχέση με το ASX MY2015.

Επίσης συναντάμε, νέα γρίλια, νέα φωτιστικά σώματα, LED φλας στους καθρέπτες, και στο εσωτερικό υπάρχουν νέας σχεδίασης τιμόνι, οθόνη 6,1 ιντσών με υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, διαφορετικές υφασμάτινες επενδύσεις, νέος σχεδιασμός στο πάνελ του συστήματος του κλιματισμού και αυτόματος αντιθαμβωτικός καθρέφτη με Homelink λειτουργία.

Το ASX MY2018 διατίθεται πλέον μόνο με έναν 1.600άρη βενζινοκινητήρα και σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού, την Inform που η τιμή του ξεκινά από τα €17.120, και η Invite με τιμή από €19.740. Ο 1.6 λίτρων MIVEC βενζινοκινητήρας (4A92) αποδίδει 117 άλογα στις 6.000 σ.α.λ. και 160 Nm ροπής από τις 4.000 σ.α.λ. Αυτός συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται μόνο στον εμπρός άξονα.

Για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 11,5 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 183 χλμ/ώρα. Η μέση κατανάλωση του ανακοινώνεται στα 5,7 λίτρα/100 χλμ., ενώ οι εκπομπές ρύπων στα 131 γρ/χλμ., κάτι που σημαίνει ότι πληρώνει τέλη κυκλοφορίας €157,2. Εμείς θα πάρουμε το αυτοκίνητο για την καθιερωμένη δοκιμή την ερχόμενη εβδομάδα, και θα ακολουθήσει το σχετικό test drive.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στα 360 kW ο ισχυρότερος ταχυφορτιστής στην Ελλάδα

Ο ΣΕΑ στον Κορινό, που βρίσκεται στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, διαθέτει πλέον τον ισχυρότερο DC ταχυφορτιστή στην Ελλάδα, ο οποίος ανήκει στο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών...

Ο ΣΕΑΑ προτείνει τη μείωση του ποσού της επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικού ώστε να αυξηθούν οι δικαιούχοι

Με την κυβέρνηση να ετοιμάζει τον 3ο κύκλο του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά" που αφορά την επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων...

Οι τιμές των BYD Atto 3 και Seal στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των BYD Atto 3 και Seal στην Ελλάδα, με το πρώτο να ξεκινά από τις 37.990 ευρώ και το δεύτερο από...
Autoblog.gr