Μέχρι τουλάχιστον το 2029 θα βρίσκεται ο Καναδάς στο καλεντάρι της Formula 1. Οι υπεύθυνοι υπέγραψαν νέα συμφωνία και δεσμεύτηκαν για μερικές αλλαγές στην πίστα, ώστε να δείχνε ένα πιο σύγχρονο πρόσωπο, και τα paddock πάντα τραβούν τα βλέμματα των επισκεπτών και των οπαδών.

Οι πρώτες εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας, με τα renderings να δείχνουν πώς θα είναι οι εγκαταστάσεις από το 2019, όταν και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες, οι οποίος θα κοστίσουν συνολικά 48 εκατομμύρια καναδικά δολάρια ή $30 εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια. Από τα 48 εκατομμύρια, τα 30 θα προέλθουν από το Μόντρεαλ και τα υπόλοιπα 18 από το Υπουργείο Δημοτικών Υποθέσεων, Περιφερειών και Κατοικίας του κράτους.

Ο πρώτος όροφος θα περιέχει τα γκαράζ των ομάδων, τον πύργο ελέγχου και τα γραφεία του προσωπικού. Στον δεύτερο θα βρίσκονται θεωρεία, ο πύργος ελέγχου, το βάθρο και ο χώρος για τα media. Τέλος, ο τρίτος όροφος θα φιλοξενεί θεωρεία και βεράντες για την παρακολούθηση της αγωνιστικής δράσης.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2018, μετά το Καναδικό Grand Prix, που είναι προγραμματισμένο για τον Ιούνιο, και θα ολοκληρωθούν τον Απρίλιο του 2019, δύο μήνες πριν από το Καναδικό Grand Prix εκείνης της χρονιάς.