25 χρόνια από τη στιγμή που ο Ayrton Senna οδήγησε IndyCar

Σχετικά άρθρα

Ο Ayrton Senna έγινε ευρέως γνωστός το 1984, όταν στα 24 του χρόνια έγινε επίσημος οδηγός της Toleman, πραγματοποιώντας μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις. Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του έγινε το 1988, όταν για πρώτη φορά οδήγησε ένα κορυφαίο μονοθέσιο, κερδίζοντας το μεγάλο όνομα της εποχής, τον Alain Prost.

Μέχρι το 1991, ο Βραζιλιάνος κατέκτησε τρία παγκόσμια πρωταθλήματα, για να γίνει έτσι ο πιο δημοφιλής και γνωστός οδηγός στον πλανήτη. Εκτός από τα μονοθέσια της Formula 1, όμως, ο Senna έριξε ματιές και σε άλλες κατηγορίες. Ίσως να μην το γνωρίζεις, αλλά πριν από 25 χρόνια, το 1992, ο κορυφαίος πιλότος πραγματοποίησε δοκιμές με μονοθέσιο των IndyCar.

Ακόμα κι αν το ήξερες, λίγο δύσκολα θα γνωρίζεις πολλές λεπτομέρειες. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, το οποίο διαρκεί 26 λεπτά και, πίστεψέ με, αξίζει να το παρακολουθήσεις.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...