Πιο «κρύο» Vettel περιμένει η Ferrari το 2018

Σχετικά άρθρα

Όταν θέλεις να ανέβεις στην κορυφή και να σταματήσεις την κυριαρχία μίας ομάδας, θα πρέπει να έχεις όλα τα συστατικά σχεδόν στο 100%. Η Ferrari παρουσίασε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο φέτος, σχεδιάζοντας ένα κορυφαίο μονοθέσιο, τον οποίο έπρεπε να εκμεταλλευτεί ο Sebastian Vettel για να κατακτήσει το πέμπτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα, κάτι που ποτέ δε συνέβη, διότι ο Γερμανός δεν ήταν αλάνθαστος.

Ο 30χρονος δεν έδειξε την καλύτερη δυνατή ψυχραιμία, με τα παραδείγματα να είναι χαρακτηριστικά, ειδικά αν κοιτάξουμε το Μπακού και τη Σιγκαπούρη, ενώ στο Μεξικό είχε δύο φορές επαφή στον πρώτο chicane μετά την εκκίνηση με τους δύο οδηγούς που τον προσπέρασαν, τον Max Verstappen και τον Lewis Hamilton, με αποτέλεσμα να σπάσει η εμπρός αεροτομής του.

Το αφεντικό της Ferrari, Sergio Marchionne, περιμένει έναν λιγότερο συναισθηματικό Vettel, αφού τον βλέπει να είναι προσηλωμένος στη δουλειά του και τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφή το 2018.

Ο Sebastian Vettel είναι ένας τύπος που μελετάει πολύ, μελετάει για τον εαυτό του και είναι δεσμευμένος. Γι’ αυτό, πιστεύω ότι θα δούμε λιγότερη από τη συναισθηματική του πλευρά. Πιστεύω πως έχει μάθει πολλά. Επιπλέον, υπήρχαν πολλές ευκαιρίες γι’ αυτό να ενοχληθεί, καθώς είχε δύο δύσκολες σεζόν, αυτή και την προηγούμενη. Νομίζω ότι δώσαμε στους οδηγούς ένα σπουδαίο μονοθέσιο το 2017, και από τώρα, είναι το χέρι του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα