Red Bull: Μια ομάδα γύρω του μπορεί να δημιουργήσει ο Verstappen

Σχετικά άρθρα

Ένας οδηγός που αναμένεται να μας απασχολήσει στο μέλλον είναι ο Max Verstappen. Η ταχύτητα και το ταλέντο του είναι κάτι που ξεχωρίζουν, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι είναι μόλις 20 ετών. Φέτος, κατέκτησε δύο νίκες με τη Red Bull Racing, έχοντας αρκετές ατυχίες, λόγω προβλημάτων αξιοπιστίας, κυρίως στο πρώτο μισό.

Ο Ολλανδός θα παραμείνει στο Milton Keynes τουλάχιστον μέχρι το 2020, μιας και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την αυστριακή ομάδα. Ο Christian Horner πιστεύει πως ο οδηγός του έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να φέρει την ομάδα γύρω του, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την φετινή του απόδοση.

Είδαμε όλες αυτές τις ιδιότητες σ’ αυτόν, γι’ αυτό και ήμασταν ιδιαίτερα πρόθυμοι να υπογράψουμε μαζί του μέχρι το 2020. Νομίζω ότι είχε μια σπουδαία σεζόν. Είχε τόση πολλή κακή τύχη φέτος κι έκανε φανταστική δουλειά. Γίνεται όλο και πιο δυνατός, καθώς αποκτά αυτοπεποίθηση, κι έτρεξε μερικούς τρομερούς αγώνες φέτος. Θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν έχει αυτή την εμπειρία στα 19 του, φέτος έκλεισε τα 20 και πιστεύω ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε την απογοήτευση ήταν πολύ εντυπωσιακός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο επί κεφαλής της RBR δηλώνει πως ο Verstappen μαζί με τον Daniel Ricciardo συνθέτουν το καλύτερο δίδυμο του, συνεπώς θα ήθελε να δει τον Αυστραλό τουλάχιστον μέχρι το 2020 δίπλα στον Ολλανδό.

Πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο οδηγικό δίδυμο στη Formula 1, γι’ αυτό και πιστεύω ότι είμαστε πολύ πρόθυμοι να κρατήσουμε τον Daniel σε μια παρόμοια χρονική διάρκεια.

ΠηγήRacer

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...