Hamilton: Διεκδικητής του τίτλου ο Verstappen

Σχετικά άρθρα

Εντυπωσιασμένη δηλώνει η Red Bull από την ταχύτητα του Max Verstappen. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Ολλανδός έχει πείσει τους Αυστριακούς ότι μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα γύρω του, κάτι που μπορεί να κάνει μέχρι το 2020, ειδικά αν σκεφτούμε ότι ο Daniel Ricciardo μπορεί να αποχωρήσει στα τέλη του 2018 και να αντικατασταθεί από έναν αργότερο οδηγό.

Το κακό ξεκίνημα και τα προβλήματα αξιοπιστίας δεν επέτρεψαν στον Verstappen να παλέψει για τον παγκόσμιο τίτλο, ωστόσο κατάφερε να σημειώσει δύο νίκες, σε Μαλαισία και Μεξικό. Στην πρώτη περίπτωση, προσπέρασε τον Lewis Hamilton για να ανέβει στην πρωτοπορία, με τον πιλότο της Mercedes να ισχυρίζεται ότι ο 20χρονος μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο την ερχόμενη σεζόν.

Μπορεί να είναι ένας διεκδικητής του τίτλου. Οι βασικές του ικανότητες είναι φανταστικές και έχουμε δει όλοι ότι έρχονται στο φως με ένα σπουδαίο αυτοκίνητο και με μια σπουδαία ομάδα με την οποία αγωνίζεται. Είναι πραγματικά το πιο λαμπρό νέο ταλέντο που έχουμε δει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Τα αισθήματα για την παλιά του ομάδα δεν έχουν σβήσει, γι’ αυτό και θέλει μια πολύ πιο δυνατή McLaren το 2018. Επιπλέον, πιστεύει ότι ο ίδιος, ο Fernando Alonso και ο Sebastian Vettel συνθέτουν την καλύτερη τριάδα αυτή τη στιγμή στη Formula 1.

Ελπίζω ότι η McLaren, με τον νέο κινητήρα, θα μπορέσει να βελτιωθεί, να επιστρέψει σε θετική τροχιά και να γίνει ξανά η σπουδαία ομάδα που είναι. Για ‘μένα, η καλύτερη τριάδα αποτελείται από εμένα, τον Sebastian και τον Fernando.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα