Στη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο παρκαδόρος ενός ξενοδοχείου έκανε γκάφα ολκής μιας και έδωσε μια Ferrari 458 Spider σε κάποιον τυχαίο προκειμένου αυτός να εντυπωσιάσει ένα κορίτσι.

Η ιστορία θέλει τον 28-χρονο Levi Miles να βγαίνει μαζί με την 24-χρονη Chloe Rimmer μέσα από το μπαρ του ξενοδοχείου, εκεί όπου είχαν το πρώτο τους ραντεβού. Ο Miles ζήτησε από τον παρκαδόρο να του φέρει την Ferrari του, με τον παρκαδόρο να ζητά το σχετικό χαρτάκι. Ο 28-χρονος επικαλέστηκε πως είχε ξεχάσει το χαρτάκι, με τον παρκαδόρο να πείθεται και να του παραδίδει τελικά την 458 Spider.

Ο 28-χρονος και η 24-χρονη αφού έκαναν χρήση κοκαΐνης έφυγαν με το ιταλικό supercar. Όταν ο κάτοχος της Ferrari πήγε στον παρκαδόρο ζητώντας του το αυτοκίνητο του, κατάλαβαν όλοι το τι είχε συμβεί, με τις αρχές να καταφέρνουν να εντοπίσουν τον 28-χρονο, συλλαμβάνοντας τον. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν έκλεψε την Ferrari, μιας και ο παρκαδόρος του την έδωσε, με την 24-χρονη να δηλώνει στις αρχές πως παρότι παραξενεύτηκε που ο άνδρας δεν ήξερε να οδηγεί το αυτοκίνητο (δεν μπορούσε να ανάψει ούτε τα φώτα), δεν έδωσε ιδιαίτερα μεγάλη σημασία.

Ο νόμιμος ιδιοκτήτης της Ferrari, 73 ετών, μήνυσε τόσο το ξενοδοχείο όσο και την εταιρία που είχε αναλάβει την διαχείριση του πάρκινγκ για αμέλεια.

 • Nikolas Karampelas

  Γκαζμάς το παλικάρι…

 • φημες λενε οτι κοπελα τελικα τα εφτιαξε με τον 73χρονο…

 • teddy boy

  Αφου δεν την έκανε χαλκομανία πουθενά….΄παλι καλα

  • Mika

   Υou know it’s crazy…But so true!!!!

 • ναι μωρέ να φάτε τον εργαζόμενο, ο άλλος ο χλεχλές που θα του ζάλισε τα συκώτια μέχρι να του φέρει το αυτοκίνητο για να τον σφυρίξει στην άλλη αλλοπαρμένη η οποία μπήκε σε μία φερράρι είδε ότι ο άλλος ούτε καν και στα τέτοια της. και αν την έκοβε φέτες μετά θα λέγαμε πω πω τραγωδία. eat the rich.

 • Demetrios Hadjinicolaou

  Ἄχ, βρε παλιομισοφόρια,
  τί τραβᾶν’ γιὰ σᾶς τ’ ἀγόρια! (δίς)