“Αυτόνομες” παντόφλες από την Nissan

Σχετικά άρθρα

Συνδυάζοντας την απόλυτη παραδοσιακή φιλοξενία με την αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης της Nissan, ένα Ιαπωνικό πανδοχείο αντιμετωπίζει τους επισκέπτες με ασυνήθιστες ανέσεις: αυτόνομες παντόφλες, τραπέζια και μαξιλάρια δαπέδου!

Με μια πρώτη ματιά, το ProPILOT Park Ryokan μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακό Ιαπωνικό πανδοχείο (γνωστό και με την ορολογία ryokan). Οι παντόφλες είναι προσεκτικά τοποθετημένες στο φουαγιέ, όπου οι επισκέπτες βγάζουν τα παπούτσια τους. Τα δωμάτια Tatami είναι επιπλωμένα με τα παραδοσιακά χαμηλά τραπέζια και μαξιλάρια δαπέδου.

Αυτό όμως που διαφοροποιεί το συγκεκριμένο ryokan, έγκειται στο γεγονός πως οι παντόφλες, τα τραπέζια και τα μαξιλάρια είναι εξοπλισμένα με μια ειδική έκδοση της τεχνολογίας ProPILOT Park, της αυτόνομης στάθμευσης της Nissan. Όταν τα προαναφερόμενα αντικείμενα δεν χρησιμοποιούνται, επιστρέφουν αυτόματα στα καθορισμένα σημεία τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...