Τελικά το Citroen C4 θα επιστρέψει

Σχετικά άρθρα

Κάπως μπερδεμένα φαίνεται να μας τα λέει η Citroen, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο και με αφορμή την παρουσίαση του ανανεωμένου C4 Cactus, η CEO της μάρκας, Linda Jackson, είχε επιβεβαιώσει την κατάργηση του C4 hatchback.

Σύμφωνα με βρετανική πηγή, η οποία αναφέρει ότι μίλησε με την Jackson, αυτή παραδέχτηκε ότι το C4 hatchback εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους Γάλλους. Χαρακτηριστικά η Βρετανίδα δήλωσε:

Δεν λέω ότι πρόκειται να απαλλαχτούμε από το Cactus, αλλά θα παρουσιάσουμε ένα νέο αυτοκίνητο στο C-segment. Θα είναι σε αυτή τη κατηγορία, αλλά δεν θα είναι παραδοσιακό. Ούτε θα είναι απαραιτήτως το C4 Cactus. Καθώς περνάει ο χρόνος, θα επανέλθουμε σε αυτό που ονομάζουμε βασική στρατηγική μοντέλου, η οποία θα είναι να έχουμε ένα αυτοκίνητο στο C-segment.

Η λογική λέει ότι θα μοιράζεται μέρη με τη νέα γενιά του Peugeot 308, ωστόσο παραμένει άγνωστο το πότε θα παρουσιαστεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...