Λίγες ημέρες πριν μπει το 2018, η ελληνική εισαγωγική εταιρία της Jeep ανακοίνωσε ότι το Jeep Camp θα βρίσκεται και αυτόν τον χειμώνα στο Λιβάδι-Αράχωβας. Σήμερα, η εταιρία μας ενημερώνει ότι ο χώρος ανανεώθηκε και έγινε ακόμα πιο απαιτητικός για να αναδείξει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του Compass και του Renegade.

Αν θέλεις να δεις σε τι off-road απαιτήσεις ανταπεξέρχεται ένα όχημα που φέρει επάξια το σήμα Jeep, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το Jeep Camp. Εκεί, θα οδηγήσεις τα εν λόγω οχήματα σε περάσματα από βαθιές παγίδες λάσπης. Ακόμα, θα περάσεις από τη “σκακιέρα” που αναγκάζει τα οχήματα να κινηθούν με τρεις και δύο ρόδες, θα πραγματοποιήσεις αναβάσεις και καταβάσεις σε μεγάλες κλίσεις, αλλά θα κινηθείς και σε έντονα βραχώδη περιβάλλοντα, όπως αυτά που θα συναντούσες σε ένα ποτάμι.

Τα Jeep εκτελούν όλες τις παραπάνω δοκιμασίες με χαρακτηριστική άνεση καθώς έχουν σχεδιαστεί εξαρχής για να προσφέρουν απόλυτη ελευθερία στον κάτοχό τους και να υποστηρίζουν στην πράξη το ρητό της Jeep: “0Go Anywhere Do Anything”.

Η εμπειρία Jeep Camp στο Λιβάδι της Αράχωβας, ξεκινά από το άνετο “σπίτι” της Jeep, με το δικό του χώρο στάθμευσης. Εκεί, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα ζεστό ρόφημα και ενημερώνονται για τα χαρακτηριστικά των μοντέλων σε ένα αυθεντικό Jeep περιβάλλον πλημμυρισμένο με εικόνες και βίντεο από εμπειρίες 4Χ4. Ακολούθως, μεταφέρονται οδικώς στο χώρο του Jeep Camp όπου με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep, βιώνουν την ξεχωριστή εμπειρία off-road οδήγησης ενός Jeep.

Το Jeep Camp είναι είναι ανοιχτό κάθε Σάββατο, Κυριακή και αργίες, την ακριβή τοποθεσία μπορείς να την δεις μέσω Google Maps, πατώντας εδώ, ενώ για πληροφορίες μπορείς να καλέσεις σε αυτό το τηλέφωνο: 6936532754.