Το περασμένο φθινόπωρο έγινε διαθέσιμο σε PC, PS4, και Xbox One το νέο WRC 7, ενώ είχε προηγηθεί -για τρεις μήνες- το DiRT 4 για τις ίδιες κονσόλες.

Το δεύτερο αποτελεί την συνέχεια των προηγούμενων τριών τίτλων της σειράς και σύμφωνα με την εταιρία, πλησιάζει τα ρεαλιστικά όρια των αγώνων εκτός δρόμου, φτάνοντας το gaming σε νέα επίπεδα, ενώ χρησιμοποιεί ένα νέο εργαλείο, το Your Stage, που επιτρέπει τη δημιουργία διαδρομών για αγώνες, στο οποίο ο παίκτης καλείται να διαλέξει τις παραμέτρους και να φτιάξει κάτι το ξεχωριστό.

Διαθέτει αγώνες με φορτηγά και buggies, 50 από τα πιο εντυπωσιακά off-road οχήματα της ιστορίας (Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 και Audi Sport Quattro S1 E3), με τους αγώνες να διεξάγονται σε 5 τοποθεσίες (Αυστραλία, Ισπανία, Μίσιγκαν, Σουηδία, Ουαλία).

Από την άλλη, το WRC 7 σου προσφέρει όλα εκείνα τα συναισθήματα που βιώνουν που οι πραγματικοί οδηγοί του WRC. Στο παιχνίδι υπάρχουν όλα τα νέα αγωνιστικά αυτοκίνητα των θεσμού, καθώς το WRC 7 είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα αυθεντικά γραφικά της Toyota Gazoo Racing, της Hyundai Motorsport, της M-Sport World Rally Team και της Citroen Total Abu Dhabi WRT, με συνολικά 55 διαφορετικά πληρώματα.

Ποιο σου φαίνεται καλύτερο;