Η Mercedes θεωρεί ως αντιπάλους τη McLaren και τη Renault

Σχετικά άρθρα

Γίνεται μια ομάδα που τερμάτισε στην ένατη θέση πέρυσι να απειλήσει την Πρωταθλήτρια φέτος; Στη Formula 1 όλα γίνονται, αλλά, σε μια χρονιά που οι τεχνικοί κανονισμοί παραμένουν στην μεγάλη πλειοψηφία ίδιοι, δύσκολα να συμβεί. Αυτό, ωστόσο, είναι μόνο το θεωρητικό κομμάτι, και οι μηχανικοί της McLaren θέλουν να πιστεύουν ότι μπορούν να επιστρέψουν στο βάθρο, χάρη φυσικά στον κινητήρας της Renault, λαμβάνοντας υπόψη την περσινή απόδοση της Red Bull.

Η βρετανική ομάδα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα πολύ βελτιωμένη συγκριτικά με το 2017, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα παλεύει για νίκες, καθώς ο ανταγωνισμός μεταξύ των Mercedes, Ferrari και Red Bull αναμένεται πιο σκληρός από ποτέ, αν σκεφτούμε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

Ο Toto Wolff θέλει να εμφανιστεί όσο πιο προσγειωμένος γίνεται, γι’ αυτό και λέει ότι σκέφτεται ακόμα και τη McLaren ως αντίπαλο, αλλά και τη Renault, γιατί είναι δύο μεγάλες ομάδες που ξέρουν πώς να κατακτήσουν βάθρα και νίκες, γι’ αυτό και δεν τις υποτιμά φέτος.

Είναι το αποκορύφωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και πρέπει να σέβεσαι κάθε ομάδα και κάθε κορυφαίο οδηγό. Παίρνουμε στα σοβαρά τη Ferrari, τη Red Bull, τη McLaren και τη Renault. Αυτοί μπορούν να παλέψουν για ένα πρωτάθλημα και κάποιοι ίσως μας εκπλήξουν. Θέλω να μείνω ταπεινός και περιμένω ανταγωνισμό από όλες αυτές τις ομάδες, και, αν καταφέρουμε να ενώσουμε τις γραμμές όπως κάναμε πέρυσι, τότε θα παλέψουμε για τα πρωταθλήματα. Αν όχι, δε θα είμαστε αρκετά καλοί.

Το αφεντικό της Mercedes είναι εντυπωσιασμένος από τη δουλειά της Ferrari πέρυσι τον χειμώνα, όπου κατάφερε να σημειώσει μεγάλη βελτίωση, απειλώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος των οδηγών. Ωστόσο, οι Γερμανοί έκαναν την καλύτερη δουλειά, κάτι που θέλει να συμβεί και την ερχόμενη σεζόν, διότι η Scuderia δείχνει ότι θα είναι ακόμα πιο δυνατή.

Ο τρόπος που απέδωσε το μονοθέσιο στην πίστα ήταν εξαιρετικός και το βήμα που έκαναν τον χειμώνα ήταν πιθανώς το μεγαλύτερο ανάμεσα σε όλες τις ομάδες. Είμαι χαρούμενος που το κρατήσαμε μαζί. Πετύχαμε δώδεκα νίκες, έναντι πέντε της Ferrari, και το χρονόμετρο δεν λέει ποτέ ψέμματα. Θα πρέπει να μείνουμε και οι δύο προσγειωμένοι. Η Ferrari θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερους αγώνες. Τους λαμβάνουμε πολύ σοβαρά ως έναν πραγματικό αντίπαλο για φέτος, όπως κάνουμε και με άλλες ομάδες.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...