Χωρίς ακόμα να έχει παρουσιαστεί η STR13, η Toro Rosso δημοσίευσε μία φωτογραφία από το shakedown του φετινού της μονοθεσίου στην πίστα του Misano. Η ιταλική ομάδα θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τους κινητήρες της Honda, πιστεύοντας ότι αυτό θα τη βοηθήσει, ώστε να περάσει στο επόμενο επίπεδο, παρά το γεγονός ότι το ιαπωνικό power unit ήταν το χειρότερο τα τελευταία τρία χρόνια.

Πολλές λεπτομέρειες από το μονοθέσιο δεν είναι εμφανείς, ωστόσο οι χρωματισμοί είναι ίδιοι με πέρυσι. Αν και ήταν ένα από τα ομορφότερα μονοθέσια πέρυσι, λόγω του διαφορετικού ρύγχους, αυτό μάλλον δε θα συμβεί φέτος, αφού οι σχεδιαστές αποφάσισαν να ακολουθήσουν την οδό των περισσότερων ομάδων.

Το Halo ξεχωρίζει και είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα, όπως και η μικρή αεροτομή που υπάρχει πάνω από αυτό. Τέλος, οι εισαγωγές των sidepods δεν φαίνονται σημαντικά αλλαγμένες, ενώ πανομοιότυπα δείχνουν τα στοιχεία γύρω από αυτές. Περισσότερα θα δούμε την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και θα παρουσιαστεί το μονοθέσιο, στις 09:10 ώρα Ελλάδας, 50 λεπτά πριν από την έναρξη των χειμερινών δοκιμών.

 • georgekaras

  μια μικρη μακλαρεν του 17

  • ποσο πιο μικρη ?????? δεν ειχαν φτασει πατο ?? :-P

  • georgekaras

   Ερχεται το κουλουρακι ξυπναει το αλογακι της μιναρντι

 • Κούκος

  Φήμες λένε ότι για το συγκεκριμένο γύρισμα χρειάστηκαν 3 power units.

  • georgekaras

   Βαμενη μακλαρεν ειναι με ποινες απο περσι ξεκινησε απο τωρα για να ναι στο grid τον μαρτη

 • Yiannis P

  Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί πήραν κινητήρα honda…