Αυτή είναι η Toro Rosso STR13

Σχετικά άρθρα

Χωρίς ακόμα να έχει παρουσιαστεί η STR13, η Toro Rosso δημοσίευσε μία φωτογραφία από το shakedown του φετινού της μονοθεσίου στην πίστα του Misano. Η ιταλική ομάδα θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τους κινητήρες της Honda, πιστεύοντας ότι αυτό θα τη βοηθήσει, ώστε να περάσει στο επόμενο επίπεδο, παρά το γεγονός ότι το ιαπωνικό power unit ήταν το χειρότερο τα τελευταία τρία χρόνια.

Πολλές λεπτομέρειες από το μονοθέσιο δεν είναι εμφανείς, ωστόσο οι χρωματισμοί είναι ίδιοι με πέρυσι. Αν και ήταν ένα από τα ομορφότερα μονοθέσια πέρυσι, λόγω του διαφορετικού ρύγχους, αυτό μάλλον δε θα συμβεί φέτος, αφού οι σχεδιαστές αποφάσισαν να ακολουθήσουν την οδό των περισσότερων ομάδων.

Το Halo ξεχωρίζει και είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα, όπως και η μικρή αεροτομή που υπάρχει πάνω από αυτό. Τέλος, οι εισαγωγές των sidepods δεν φαίνονται σημαντικά αλλαγμένες, ενώ πανομοιότυπα δείχνουν τα στοιχεία γύρω από αυτές. Περισσότερα θα δούμε την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και θα παρουσιαστεί το μονοθέσιο, στις 09:10 ώρα Ελλάδας, 50 λεπτά πριν από την έναρξη των χειμερινών δοκιμών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το ειδικό livery της Ferrari για το GP του Μαϊάμι

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ferrari ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική συνεργασία με την Hewlett Packard, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν πολυετή συμφωνία, με την...

Επίσημο: Εκτός Red Bull o Adrian Newey

Το πολυσυζητημένο διαζύγιο Red Bull-Adrian Newey είναι γεγονός, με την αυστριακή ομάδα να ανακοινώνει μόλις ότι ο 65χρονος Βρετανός μηχανικός και αξιότιμος σχεδιαστής της...