Nürburgring Edition για τις Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio

Σχετικά άρθρα

Η ιταλική εταιρία ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα τα αυτοκίνητα που θα έχει στο περίπτερο της στην έκθεση της Γενεύης, η οποία ανοίγει τις πύλες της την ερχόμενη εβδομάδα.

Αρχικά παρουσιάζει Giulia Quadrifoglio Nürburgring Edition (7:32) και Stelvio Quadrifoglio Nürburgring Edition (7:51.7), με τις οποίες γιορτάζει τις εκπληκτικές τους επιδόσεις στην διάσημη γερμανική πίστα. Θα βγουν σε περιορισμένη παραγωγή 108 αυτοκινήτων το καθένα, νούμερο που σηματοδοτεί τα χρόνια λειτουργίας της μάρκας, και θα είναι βαμμένα αποκλειστικά στο ανθρακί (Circuito Grey) χρώμα.

Ακόμα, διαθέτουν carbon λεπτομέρειες στην μάσκα και στα καλύμματα των καθρεφτών, ενώ εξοπλίζονται με μαύρες ζάντες και κεραμικά φρένα. Στο εσωτερικό, οι πλάτες των αγωνιστικών καθισμάτων της Sparco είναι από carbon, ενώ διαθέτουν και κόκκινες ραφές για να δημιουργούν αντίθεση. Ακόμα θα υπάρχει ειδικό ταμπελάκι με τον αύξοντα αριθμό του συλλεκτικού μοντέλου, με το τιμόνι να είναι επενδυμένο με δέρμα και alcantara.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι, και έτσι κάτω από το καπό και των δύο αυτοκινήτων υπάρχει ο twin-turbo 2,9-λίτρων V6 κινητήρας απόδοσης 510 ίππων και 600 Nm ροπής.

Τα υπόλοιπα μοντέλα

Εκτός από τα δύο παραπάνω αυτοκίνητα, η Alfa Romeo θα έχει στο περίπτερο της δύο Stelvio, στο επίπεδο εξοπλισμού Super -μια με 200 άλογα και μια 280 άλογα. Η μια θα μας δείχνει την επιλογή της δερμάτινης επένδυσης του ταμπλό και των θυρών, ενώ η άλλη θα παρουσιάζει το νέο Performance Pack. Αυτό διαθέτει την ανάρτηση Alfa Active Suspension, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον πίσω άξονα και αλουμινένια paddle για το αυτόματο κιβώτιο.

4C Competizione

Τέλος, η Alfa Romeo θα παρουσιάσει τις νέες εκδόσεις Competizione και Italia για την 4C. Και αυτές θα βγουν από 108 μονάδες η κάθε μια, χωρίς να αλλάζει κάτι μηχανικά στον 1.75-λίτρων κινητήρα, απόδοσης 240 ίππων.

Η πρώτη βασίζεται στο coupe αμάξωμα, και είναι βαμμένη σε γκρι ματ (Vesuvio grey) χρώμα, με carbon οροφή και αεροτομή. Ακόμα διαθέτει κόκκινες δαγκάνες φρένων, εξάτμιση Akrapovic και 18 ή 19 ιντσών ζάντες σε σκούρο χρώμα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα με microfiber ένθετα και κόκκινες ραφές. Από μικροΐνες και δέρμα είναι και το τιμόνι, ενώ υπάρχει αριθμημένο ταμπελάκι στο χειρόφρενο, και το λογότυπο Competizione στο ταμπλό.

4C Italia

Από την άλλη, η 4C Italia βασίζεται στην Spider έκδοση και είναι βαμμένη στο μπλε (Misano blue) χρώμα. Διαθέτει κίτρινες δαγκάνες για τα φρένα, φοράει εξάτμιση της Akrapovic και αυτοκόλλητα Spider Italia πίσω από τις πόρτες.

Το εσωτερικό πρακτικά είναι ίδιο με της 4C Competizione, με τις μόνες αλλαγές να εντοπίζονται στις κίτρινες ραφές, στο λογότυπο Italia, και στο ηχοσύστημα της Alpine.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...