Μερικές μέρες μόνο έχουν περάσει από τότε που είδαμε αυτόν τον απίστευτα τυχερό μοτοσικλετιστή, ο οποίος βρέθηκε μίνα ανάσα από τον θάνατο ή στην καλύτερη από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό. Ας περάσουμε τώρα στα μεγαλύτερα οχήματα και πιο συγκεκριμένα στις νταλίκες μεταφοράς κορμών δέντρων.

Για να τα πάρουμε από την αρχή, οι δύο νταλίκες βρισκόταν σε αυτοκινητόδρομο της Washington, όταν ξαφνικά η κίνηση αυξήθηκε, με αποτέλεσμα ο οδηγός του πρώτου φορτηγού να φρενάρει απότομα. Ο οδηγός της δεύτερης νταλίκας δεν πρόλαβε να κάνει το ίδιο έγκαιρα, έτσι χτύπησε τον μπροστινό του.

Από τη σύγκρουση, οι κορμοί που βλέπεις έφυγαν από τη θέση τους και μπήκαν στην καμπίνα της πίσω νταλίκας. Κι ενώ από τις φωτογραφίες μπορεί να φαίνεται ότι ο οδηγός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, αυτός δεν έπαθε το παραμικρό! Αντίθετα, ο οδηγός της πρώτης νταλίκας αποκόμισε μερικά σπασμένα πλευρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να είναι σταθερή. Οι Αρχές ανέφεραν πως δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί από το περιστατικό.