Θα έδινες €30.232 για την βασική έκδοση της νέας Mercedes A-Class;

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες για τη νέα A-Class στη Γερμανία, με την αρχική τιμή του μοντέλου να ξεκινά από τις 30.231,95 ευρώ για την έκδοση A200 που φορά τον 1.400αρη κινητήρα βενζίνης της Renault απόδοσης 163 ίππων με 250 Nm ροπής.

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, η βασική έκδοση δεν διαθέτει όλα εκείνα τα όμορφα στοιχεία και τις προηγμένες τεχνολογίες των πλούσιων εκδόσεων της A-Class, με την πίσω ανάρτηση να αποτελείται όχι από πολλαπλούς συνδέσμων, αλλά από ημιάκαμπτο άξονα. Φορά σιδερένιες ζάντες 16″ με τάσια, φωτιστικά σώματα αλογόνου και απλά πίσω φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό συναντάμε υφασμάτινες επενδύσεις, ψηφιακό πίνακα οργάνων και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνες 7″, ενώ δεν υπάρχει ο κρυφός LED φωτισμός, ούτε τα χρωμιομένα διακοσμητικά.

Παρόμοιο εξοπλισμό διαθέτει και η A180d , ενώ λίγο πλουσιότερο η A250d που φέρει όμως ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και σιδερένιες ζάντες 17″. Σχεδόν όλα τα φουτουριστικά συστήματα που έκαναν εντύπωση στη νέα A-Class τα βρίσκουμε στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Για την ιστορία να αναφέρω πως η A200 με το αυτόματο 7G-DCT κιβώτιο ταχυτήτων ξεκινά στη Γερμανία από τις 33.326,35 ευρώ, η A250 από τις 36.461,6 ευρώ και η A180d από τις 31.398,15 ευρώ. Για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές πώλησης της νέας A-Class στην Ελλάδα.

Στις φωτογραφίες βλέπεις τόσο την απλή έκδοση, όσο και τα πακέτα AMG Line και Night Package, τα οποία διαθέτουν πλουσιότερο εξοπλισμό.

Πως τις βρίσκεις τις τιμές; Θα έδινες 30.232 ευρώ για την βασική έκδοση, χωρίς να προσθέσω κόστη μεταφοράς, πινακίδων, χρώματος κτλ, ξέροντας πως θα πάρεις ένα αυτοκίνητο με ημιάκαμπτο άξονα και σιδερένιες ζάντες 16″;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...