Μάλλον έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι στις πρώτες έξι ημέρες των δοκιμών, η Toro Rosso έχει γράψει 142 περισσότερους γύρους συγκριτικά με τη McLaren. Το πρόβλημα δεν είναι απαραίτητα ο κινητήρα της Renault, αφού χθες η γαλλική ομάδα κάλυψε απόσταση 190 γύρων και η Red Bull 165 γύρων, με τη McLaren να έχει ξανά πρόβλημα, αλλάζοντας power unit στο μέσον της ημέρας.

Το αφεντικό των Βρετανών, Zak Brown, παραδέχεται ότι η Honda έχει κάνει πολύ καλή δουλειά φέτος όσον αφορά την αξιοπιστία, κάτι που πιστεύει ότι θα γινόταν έτσι κι αλλιώς, διότι οι Ιάπωνες θα έβρισκαν τον δρόμο τους, αλλά ο Αμερικανός λέει ότι οι μηχανικοί του επικεντρώνονται στη δουλειά τους και όχι στις συγκρίσεις.

Νομίζω ότι έχουν κάνει καλή δουλειά. Είμαστε επικεντρωμένοι στο δικό μας πρόγραμμα. Ξέρω ότι γίνονται πολλές συγκρίσεις στις δοκιμές μεταξύ εμάς και αυτών, αλλά ο Eric και όλη η ομάδα είναι επικεντρωμένοι στο δικό μας πρόγραμμα, και σίγουροι ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν.

Ξέρουμε ότι είναι μια σπουδαία εταιρεία και ότι ήταν θέμα χρόνου μέχρι να δούμε κάποιες βελτιώσεις. Έχουν καλές δοκιμές και είναι καλό γι’ αυτούς.