Η Dunlop παρουσιάζει το Sport Maxx RT 2 SUV, μια νέα γκάμα ελαστικών που βασίζεται στα ευρέως γνωστά Dunlop Sport Maxx RT 2 και την επεκτείνει σε μεγέθη SUV.

Το Dunlop Sport Maxx RT 2 SUV είναι ειδικά σχεδιασμένο για ιδιοκτήτες SUV που αναζητούν σπορ επιδόσεις. Το ελαστικό προσφέρει εξαιρετικό κράτημα σε στεγνούς και βρεγμένους δρόμους και παρέχει άριστο χειρισμό, ακρίβεια στις στροφές και σύστημα διεύθυνσης σε υψηλότερες ταχύτητες. Το Dunlop Sport Maxx RT 2 SUV έχει επίσης εξαιρετική πρόσφυση και οδική επαφή κατά τη διάρκεια δύσκολων χειρισμών και στροφών.

Οι μηχανικοί της Dunlop έχουν βελτιστοποιήσει το σχήμα των ελαστικών για τα SUV, με αποτέλεσμα μια ισορροπημένη κατανομή πίεσης στο αποτύπωμα του ελαστικού, που εξασφαλίζει σταθερή και ομοιόμορφη επαφή με το δρόμο. Αυτό βελτιστοποιεί το χειρισμό των στροφών και την απόδοση του τιμονιού σε υψηλότερες ταχύτητες.

Μια νέα γενιά ένωσης πέλματος, ειδικά σχεδιασμένη για το Sport Maxx RT 2 SUV, περιέχει ρητίνη έλξης, η οποία δημιουργεί βελτιωμένη τριβή μεταξύ του ελαστικού και του δρόμου. Αυτό αυξάνει την πρόσφυση της επιφάνειας του ελαστικού, με αποτέλεσμα την ανώτερη απόδοση σε στεγνούς και βρεγμένους δρόμους.

Το ενισχυμένο σχέδιο του πέλματος, με τις αυλακώσεις σε σχήμα V, υψηλής γωνίας, μειώνει την κίνηση του πέλματος, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό σε όλες τις κατευθύνσεις. Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει το κράτημα και την οδηγική επαφή κατά τη διάρκεια δύσκολων χειρισμών και στροφών. Ο Mike Rytokoski, Chief Marketing Officer της Goodyear Dunlop Ευρώπης δήλωσε:

Η εμπειρία της νίκης του Motorsport από την Dunlop είναι ένα θεμελιώδες πλεονέκτημα που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ελαστικών Ultra High-Performance.

Το Motorsport αντιπροσωπεύει την απόλυτη επιτυχημένη δοκιμή, καθώς μας επιτρέπει να συλλέγουμε σημαντικά δεδομένα από τους οδηγούς και να επιτρέπει άμεση σύγκριση με άλλα εμπορικά σήματα ελαστικών, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα όρια της καινοτομίας.