Νωρίς το πρωί σήμερα προκλήθηκε αναστάτωση στον ηλεκτρικό στη γραμμή προς Κηφισιά, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στις ράγες από, ένα γεφυράκι κοντά στη στάση ΚΑΤ.

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μια 60-χρονη γυναίκα, με τον οδηγό του συρμού των ΗΣΑΠ να καταφέρνει να σταματά εγκαίρως και ήταν εκείνος που έβγαλε από το αυτοκίνητο την οδηγό, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο καθώς δεν φέρει σοβαρά τραύματα, παρότι το αυτοκίνητο έχει γίνει μια άμορφη μάζα..

Η γυναίκα έπεσε στις γραμμές όταν, όπως δήλωσε στις αρχές, άλλο όχημα της έκλεισε τον δρόμο με αποτέλεσμα να κάνει έναν απότομο ελιγμό και στη συνέχεια να χάνει τον έλεγχο του οχήματός της. Κάπως έτσι το μικρό ΙΧ αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του, έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα κι έπεσε από γέφυρα, πάνω στις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου

Από το συμβάν προκλήθηκε προσωρινά δυσκολία στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα η κυκλοφορία των συρμών αποκαταστάθηκε.