Όπως ανακοίνωσε η Μοτοδυναμική, Porsche Hellas, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σχεδίασε ειδικά προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων Porsche, τα οποία εκτελούνται αποκλειστικά από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της, ώστε να φροντίσουν την Porsche του κάθε ιδιοκτήτη με τον ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, ώστε, ώστε το αυτοκίνητο αφενός να συνεχίζει να του προσφέρει την απόλαυση που έχει συνηθίσει από μια Porsche, αφετέρου, να διατηρεί σταθερά υψηλά την αξία της ως αυτοκίνητο μοναδικών προδιαγραφών.

Στις μέρες μας η εργοστασιακή, συνεχής συντήρηση, με βάση τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, με πλήρες ιστορικό εργασιών και ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν, είναι ένα από τα στοιχεία που προσθέτουν αξία στο αυτοκίνητο. Εξειδικευμένοι τεχνικοί που μετεκπαιδεύονται συνεχώς, γνήσια ανταλλακτικά Porsche, ειδικά εργαλεία και διαγνωστικά, συμπληρώνουν ένα σύνολο υπηρεσιών που σας εξασφαλίζουν ότι το αυτοκίνητό σας, παραμένει μοναδικό και με σταθερά υψηλή τιμή μεταπώλησης.

Όπως μπορείς να δεις εδώ υπάρχουν ειδικά προγράμματα συντήρησης για όλα τα μοντέλα της Porsche, νέες τιμές στα αξεσουάρ και έκπτωση στα είδη Porsche Driver’s Selection.