Δεν περιμένει μεγάλο άλμα η McLaren στη Βαρκελώνη

Σχετικά άρθρα

Το Ισπανικό Grand Prix είναι αυτό που παραδοσιακά βλέπουμε κάθε χρόνο το πρώτο μεγάλο πακέτο αναβάθμισης των ομάδων. Αυτό θα συμβεί και φέτος, με τη McLaren να ετοιμάζει εδώ και αρκετές εβδομάδες ένα νέο πακέτο, όσο οι φήμες κάνουν λόγο για ένα ολοκαίνουριο εμπρός μέρος, αλλά αυτό μένει να φανεί σε δέκα μέρες.

Κι ενώ ο Eric Boullier, επί κεφαλής της McLaren Racing, έχει δηλώσει πως η MCL33 που θα δούμε στον επόμενο αγώνα θα είναι το πραγματικό φετινό μονοθέσιο των Βρετανών, τώρα ο Γάλλος λέει ότι οι οπαδοί της ομάδας δε θα πρέπει να έχουν υπερβολικές προσδοκίες, κι αυτό διότι δε θα είναι η μοναδική ομάδα με νέο πακέτο.

Ο Boullier γνωρίζει καλά ότι όλες οι ομάδες θα έχουν πολλά νέα εξαρτήματα, έτσι δε θα είναι εύκολο να αυξήσουν σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της MCL33, με την ελπίδα ότι οι αντίπαλες ομάδες θα συναντήσουν δυσκολίες με τα νέα τους πακέτα.

Υπάρχει μια νέα κατεύθυνση για τη Βαρκελώνη. Αλλά, δεν μπορείτε να περιμένετε να περάσουμε μπροστά από όλους. Πιστεύω ότι το 95% του paddock θα έχει νέο αεροδυναμικό πακέτο στη Βαρκελώνη, οπότε η διαφορά θα είναι η ίδια, ή θα χάσουμε κάποιο έδαφος, ή ίσως να κερδίσουμε κάτι.

Είναι στο χέρι μας αν το πακέτο θα δουλέψει και θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες μας, και μετά να ελπίζουμε όλοι δε θα μπορέσουν να κάνουν το ίδιο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...