Ο YouTuber, Whitesse JR, γόνος γνωστού συλλέκτη hypercar είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε μια “κλειστή” εκδήλωση της Bugatti, αλλά η εταιρία είχε υποχρεώσει όλους του καλεσμένους να μην έχουν κινητό πάνω τους, καθώς και να μη μιλήσουν γι’αυτό που μόλις είδαν.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον WhitesseJR η Bugatti ετοιμάζει κάτι νέο και πολύ αμφιλεγόμενο. Δυστυχώς, μόνο αυτές είναι οι πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, καθώς το μόνο που πρόσθεσε είναι ότι η παραγωγή θα είναι αρκετά περιορισμένη, ενώ η ιπποδύναμη του μοντέλου θα είναι ίδια με αυτή της Chiron (1.500 άλογα).

Και κάπου εδώ ξεκινούν οι εικασίες, με την πιο καίρια να είναι αν το νέο μοντέλο της Bugatti είναι μία ειδική έκδοση της Chiron ή κάτι διαφορετικό που απλά δανείζεται το μηχανικό της σύνολο. Αν ισχύει το τελευταίο, αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι σε στιλ Lamborghini Veneno, ή μήπως κάποια αναβίωση σχεδίου από το πλούσιο παρελθόν της μάρκας;

  • Anestis Genk

    Αν ήμουν τόσο πλούσιος θα έφτιαχνα δικά μου αμάξια, δεν θα ψώνιζα από το καλάθι.

  • charris

    αν ειχε λιγο χιουμορ θα πηγαινε με το αβγο στη συναντηση…..!!!

  • jonjon

    Ηρθε η ώρα για μοντέρνα έκδοση της type 57 Atlantic !

  • a_f_a

    θα σας έλεγα τι είδαμε αλλά όπως λέει το άρθρο, δε μπορώ. αν πω κάτι δε θα με αφήσουν να παρω 2 ροζ μπουγκατι που εχω βάλει στο μάτι.