Δες τις λεπτομέρειες του Italdesign Zerouno Duerta

Σχετικά άρθρα

Η Italdesign Automobili παρουσίασε πριν δύο μήνες, στην Γενεύη, το Zerouno Duerta, την ανοικτή έκδοση του ZeroUno που είχε παρουσιαστεί -στην ίδια έκθεση- έναν χρόνο πριν. Στο παρακάτω video θα δεις τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του αυτοκίνητο, με το οποίο η εταιρία γιορτάζει τα 50 χρόνια της.

Το Zerouno Duerta Roadster κοστίζει 1,9 εκατ. ευρώ, με την Italdesign να γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας της. Διατηρεί στο ακέραιο τον ακραίο σχεδιασμό του αυτοκινήτου, με το μοντέλο να διαθέτει carbon σώμα και από κάτω του κρύβεται ένα αρθρωτό σασί από αλουμίνιο και carbon, που προέρχεται από τα R8 και Gallardo.

Έχει τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα και μηχανικά φορά τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 610 ίππων. Φέρει hardtop και μόλις 5 αυτοκίνητα θα κατασκευάσει η εταιρία, με τις παραδόσεις τους να γίνονται μέχρι το τέλος του 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...