1 στους 5 Αμερικανούς θα επέλεγε ηλεκτρικό ως επόμενο αυτοκίνητο του

Σχετικά άρθρα

Ή αλλιώς σχεδόν 40 εκατομμύρια Αμερικανοί είναι πιθανό να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στα επόμενα 3 με 5 χρόνια, σύμφωνα με έρευνα της AAA. Και παρ’ όλο που τα κυριότερα κίνητρα παραμένουν περιβαλλοντικά, υπάρχουν και κάποιοι που λαμβάνουν υπόψιν παράγοντες όπως το χαμηλότερο μακροπρόθεσμο κόστος συντήρησης των ηλεκτρικών οχημάτων αλλά και η αποκλειστική πρόσβαση στις High-occupancy vehicle lanes (λωρίδες κυκλοφορίας όπου επιτρέπεται να εισέλθουν οχήματα με τουλάχιστον δύο ή σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και τρεις επιβάτες).

Για να καταλάβουμε τη σημασία των ευρημάτων της έρευνας, σε μια χώρα όπου τα pickup είναι παραδοσιακά η πρώτη επιλογή για τους περισσότερους (best seller είναι εδώ και πολλά-πολλά χρόνια το Ford F-150), αυτή τη στιγμή οι υποψήφιοι αγοραστές EV είναι όσοι και για τα pick-up. 

Μεγαλύτερος ανασταλτικός παράγοντας ώστε κάποιος Αμερικάνος να επιλέξει ένα ηλεκτρικό μοντέλο είναι ο αργός χρόνος επαναφόρτισης των μπαταριών. 

ΠηγήAAA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...