Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει την ανάκληση 3,083 Mitsubishi Outlander με ημερομηνία κατασκευής από 20 Φεβρουαρίου 2007 έως 08 Δεκεμβρίου 2009. Η Mitsubishi εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται να διαβρωθεί το μοτέρ των εμπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων μαζί με τον βραχίονα από εισροή υδάτων, που σε ακραία περίπτωση μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του υαλοκαθαριστήρα.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi για την αντικατάσταση των αερόσακων οδηγού και συνοδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 795 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

  • SAMURAI-66

    Εδω μαλλον κανει εντυπωση οχι τοσο το προβλημα που ακολουθει το τετρακινητο αλλα οτι ειχαν διατεθει 3000+ οχηματα απο την mitsubishi στην ελλαδα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα….και ολα αυτα μαλιστα λιγο πριν ξεσπασει η κριση στον τοπο μας.
    Μπραβο ρεντα το outlander….αν και σημερα το βλεπω απιθανο να ειναι σε κυκλοφορια ολα τα αυτοκινητα!

  • E.G.

    Παιδιά είναι το οικογενειακό μας αυτοκίνητο, τα τελευταία 8 χρόνια. ΣΚΥΛΟΣ μαύρος. Δεν μασάει τίποτα, με 3 παιδιά μέσα και τον πανικό που ακολουθεί. Γκάζι απο BRC και φύγαμε… Ένα πραγματικά τίμιο αυτοκίνητο, χωρίς πολλά πολλά, κάνει αυτό που θέλεις, χωράει τα πάντα, δεν χαλάει, δεν ζητάει, όλα τέλεια. Αυτό το σήμα κυκλοφορίας βέβαια πονάει, αλλά χαλάλι για την οικογένεια….