H VW επαναπροσλαμβάνει τον λομπίστα Τόμας Στεγκ

Σχετικά άρθρα

Η Volksagen στις 30 του περασμένου Ιανουαρίου είχε παύσει τον επικεφαλής λομπίστα της Τόμας Στεγκ, μέχρις ότου ξεκαθαριστεί η υπόθεση των πειραμάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας σε πιθήκους.

Τώρα έγινε γνωστό πως η γερμανική εταιρία θέλει να τον επαναπροσλάβει, μιας και η εσωτερική έρευνα έδειξε πως δεν βρέθηκε τίποτα το κατηγορηματικό εναντίον του. Ο Στεγκ ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος της VW στο Bundesregierung από το 2002 έως το 2009 και έχει άριστες πολιτικές επαφές.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο επικεφαλής της Audi, Rupert Stadler, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε πως η κρίση του dieselgate δεν έχει ακόμη τελειώσει για την εταιρία του, μιας και συνεχίζουν να ανακαλύπτουν αυτοκίνητα που χρειάζονται διόρθωση. Στις αρχές του μήνα η Audi ανακάλεσε επιπλέον 60.000 diesel αυτοκίνητά της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...