Όλο και μεγαλώνει η λίστα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δεν θα παραβρίσκονται στην έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο.

Μετά τις Volkswagen, Lamborghini, Ford, Infiniti, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru, Volvo, και Mazda, ούτε τρεις εταιρίες της FCA θα έχουν φυσική παρουσία στη γαλλική έκθεση.

Συγκεκριμένα οι Alfa Romeo, Fiat και Jeep δεν θα πάνε στην πόλη του Φωτός, σε αντίθεση με τις Maserati και Ferrari που θα δώσουν το παρόν.

Αντίθετα, στη γαλλική έκθεση έχουν ανακοινώσει πως θα συμμετέχουν οι Citroen, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, Smart, Suzuki και Toyota.

  • bulgary

    Μπράβο….στο τέλος δεν θα γίνονται εκθέσεις και θα τα βλέπουμε πίσω από μια οθόνη..Δεν είναι και τόσο καλό αυτό νομίζω…

  • Ιωάννης

    Alfa μου, berlina είχες να βγάλεις 10 χρόνια. SUV βγάζεις πρώτη φορά. Ψάχνεις εύπορους πελάτες οι οποίοι παράλληλα δεν θα προτιμήσουν την Γερμανική 3αδα. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ;;; Καλό χρυσό το ίντερνετ, αλλά όταν είναι δώσεις 40.000+ για αμάξι, θες να το δεις και από κοντά. Εκτός αυτού, βλέπεις ότι οι ανταγωνιστές σου δεν πάνε. Γιατί δεν πας, ώστε να κάνεις την διαφορά; και στην Γαλλία, η οποία είναι η 2η μεγαλύτερη Ευρωπαική σου αγορά μετά την Ιταλία…..
    παντελώς ηλίθια κίνηση..

  • άσχετο. έρχεται μεγάλο κραχ στη βιομηχανία αυτοκινήτου. όλοι μαζεύονται, όλοι τα έχουν κάνει σαλάτα. όλοι ανοίχτηκαν. τα δάνεια για αγορά αυτοκινήτου είναι η νέα φούσκα που θα σκάσει, έχοντας ξεπεράσει το 1 τρις χρέους σε δάνεια στις ΗΠΑ(https://jalopnik.com/americans-owe-a-record-1-1-trillion-in-car-loans-1818506226), πέφτουν οι πωλήσεις διεθνώς κατά μ.ο., πανικός, μοντέλα εξαφανίζονται από την παραγωγή, εταιρίες εξαφανίζονται, άλλες αναδύονται, ένα μπάχαλο μέχρι να παγιωθεί η νέα κατάσταση. πολλά θα δουνε τα μάτια μας.