Η Seat παρουσιάζει τις Beats εκδόσεις των Ibiza και Arona. Διαθέτουν μια σειρά από αισθητικές λεπτομέρειες και μοναδικά χαρακτηριστικά, καθώς και ένα premium σύστημα ήχου, ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σαν να ήσαστε στο στούντιο μαζί με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Το πακέτο του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει το σύστημα Full Link (MirrorLink, Android Auto και CarPlay) για να συνδέεται το Smartphone με το αυτοκίνητό σας με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Τα Ibiza και Arona Beats διαθέτουν επίσης το νέο SEAT Digital Cockpit, την οθόνη που μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως από τον οδηγό μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού ή μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Τα Ibiza και Arona Beats διαθέτουν επίσης LED DRL (Daytime Running Lights) και προβολείς Full-LED, ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα, φώτα ομίχλης και χρωμιωμένα πλαίσια παραθύρων. Μέσα στη καμπίνα, οι επιβάτες είναι ευπρόσδεκτοι από τις νέες φωτιζόμενες πλαϊνές διακοσμητικές λεπτομέρειες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα Ibiza και Arona Beats, καθώς και από το ambient light σε χρώματα πορτοκαλί και άσπρο. Όλα αυτά είναι αποκλειστικά χαρακτηριστικά των Ibiza και Arona Beats τα οποία φέρουν το λογότυπο BeatsAudio στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.


Άλλα αποκλειστικά χαρακτηριστικά των SEAT Ibiza και Arona Beats είναι οι εξωτερικοί καθρέφτες σε Eclipse Orange, ένα χρώμα που διαθέτουν και τα πλαίσια από τα φώτα ομίχλης. Στο εσωτερικό, το πλαίσιο του ηχοσυστήματος, ο λεβιές ταχυτήτων, λεπτομέρειες στο τιμόνι και οι ραφές του χειρόφρενου είναι επίσης σε χρώμα Eclipse Orange. Τα εσωτερικά πάνελ των θυρών είναι σε Ice Metal, όπως και η κονσόλα (μόνο στο Arona).

Αυτά τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα με ένα ολοκαίνουργιο χρώμα: Magnetic Tech. Η συνολική σειρά των πέντε χρωμάτων συμπληρωθεί με τα ήδη διαθέσιμα: Eclipse Orange, Urban Silver, Midnight Black και Nevada White.

Το ηχοσύστημα BeatsAudio των Ibiza και Arona Beats διαθέτει ενισχυτή 300 watts 8 καναλιών, ψηφιακό επεξεργαστή σήματος, και 7 premium ηχεία: δύο tweeters στις κολόνες A, δύο woofers στις μπροστινές πόρτες, δύο μεγάλα ηχεία στο πίσω μέρος, καθώς και ένα ενσωματωμένο subwoofer στον χώρο αποσκευών. Τα Ibiza και Arona Beats θα λανσαριστούν το τελευταίο τρίμηνο του 2018.