Την ερχόμενη Τετάρτη η Jeep στο περιθώριο της έκθεσης του Τορίνο θα παρουσιάσει το ανανεωμένο Renegade για την ευρωπαϊκή αγορά.

Από την μοναδική φωτογραφία που έχει δώσει η εταιρία, βλέπουμε πως το μοντέλο αποκτά νέα “X” γραφικά στα πίσω φωτιστικά σώματα. Σύμφωνα με φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει εδώ και 6 μήνες, το μοντέλο διαθέτει επίσης νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία πλέον διατίθεται και με τεχνολογία LED, διαθέτοντας παρόμοιο σχεδιασμό με αυτά του νέου Wrangler.

Ελαφρώς ανασχεδιασμένος είναι και ο προφυλακτήρας, όπου πλέον τα φώτα ομίχλης είναι τοποθετημένα πιο κοντά μεταξύ τους, ενώ μικρές αλλαγές έχει και η κλασική μάσκα με τα επτά ανοίγματα.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η νέα οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Uconnect, που έχει διαγώνιο 8,4 ίντσες. Νέοι είναι οι διακόπτες του συστήματος κλιματισμού, οι οποίοι προέρχονται από το Compass.

Κίνηση θα παίρνει από τον 1.000αρη κινητήρα απόδοσης 120 ίππων και τον 1.300αρη απόδοσης 150 και 180 ίππων, ενώ θα προσφέρεται και με δύο diesel, έναν 1.600αρη 120 ίππων και έναν 2,0-λιτρο 140 ίππων.