GMC Sierra Elevation με τετρακύλινδρο κινητήρα 310 ίππων

Σχετικά άρθρα

Τρεις μήνες μετά την παρουσίαση της νέας γενιάς του GMC Sierra, η αμερικάνικη εταιρία μας δείχνει σήμερα την έκδοση Elevation, η οποία εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα. Αυτός έχει χωρητικότητα 2,7-λίτρων και αποδίδει 310 άλογα με 472 Nm ροπή. Υπάρχει, όμως, και ο 5,3-λίτρων V8 βενζινοκινητήρας απόδοσης 355 ίππων και 519 Nm. Και οι δύο συνδυάζονται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την επιλογή για κίνηση στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς. Στις αρχές του 2019 θα προσφέρεται και με τον 3,0-λιτρο πετρελαιοκινητήρα, που θα συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το Sierra Elevation διαθέτει χειρολαβές, προφυλακτήρες και περίγραμμα μάσκας βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, αφαιρώντας έτσι τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Εφοδιάζεται στάνταρ με LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, με την έκδοση Elevation να μας παρουσιάζει ταυτόχρονα το double cab αμάξωμα του Sierra, το οποίο προσφέρει 76 χλστ. περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών σε σχέση με την απερχόμενη γενιά.

Στο εσωτερικό του, το Elevation διαθέτει μια οθόνη ψυχαγωγίας οκτώ ιντσών, με τους πελάτες να μπορούν να την αναβαθμίσουν σε μια έκδοση υψηλής ποιότητας και ανάλυσης, αλλά με ίδιο μέγεθος και φωνητική αναγνώριση. Ακόμα, υπάρχει ηχοσύστημα της Bose με επτά ηχεία. Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει επίσης και η εφαρμογή Trailering, μέσω της οποίας ο ιδιοκτήτης μπορεί μέσω του smartphone του να δοκιμάσει τα φώτα του τρέιλερ, να κάνει διαγνωστικό έλεγχο στα ηλεκτρονικά και να δει την πίεση των ελαστικών του τρέιλερ.

Να θυμίσω ότι το νέο Sierra ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό χάρη στην ανθρακονημάτινη καρότσα. Η συγκεκριμένη επιλογή θα βρίσκεται στον επιπλέον εξοπλισμό και ζυγίζει 28 κιλά λιγότερο σε σχέση με την καρότσα από χάλυβα, ενώ σύμφωνα με την GMC η ανθρακονημάτινη καρότσα προσφέρει την μεγαλύτερη αντοχή σε γρατσουνιές, σε σκουριά και σε γδαρσίματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ακόμη και με την μεταλλική καρότσα, το νέο Sierra ζυγίζει 163 κιλά λιγότερο από τη προηγούμενη γενιά μιας και κάνει χρήση αλουμινίου στις πόρτες, στο καπό και στην πίσω πόρτα, η οποία διαθέτει την τεχνολογία MultiPro, που προσφέρει 6 διαφορετικούς τρόπους να ανοίξει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...

H GMC εισέρχεται στις αγορές της Κίνας, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Η General Motors ανακοίνωσε ότι θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητες των εταιριών του χαρτοφυλακίου της σε νέες αγορές, με την GMC να ετοιμάζεται να...