Πριν τρεις μήνες, η Fiat παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης το 500 Collezione, με τη νέα έκδοση να προσφέρεται τόσο στην κλειστή όσο και στην ανοικτή έκδοση, και πλέον είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Το 500 Collezione είναι διαθέσιμο σε hatchback και cabrio αμάξωμα, και προσφέρεται με πλούσιο βασικό εξοπλισμό ο οποίος συμπεριλαμβάνει διχρωμία, γκρι υφασμάτινη οροφή (στην cabrio έκδοση), ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών χαρακτηριστικής σχεδίασης, σχεδιαστική γραμμή σε όλη την εξωτερική περίμετρό του, διακοσμητική γραμμή χρωμίου στο καπό, χαρακτηριστικά χρωμίου στο εξωτερικό, λογότυπο “Collezione” στο πίσω μέρος και το χαρακτηριστικό λογότυπο “500” στα καθίσματα, ταμπλό στο χρώμα του αμαξώματος, καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης, καθώς και πατάκια με το λογότυπο Collezione.

Στο εσωτερικό συναντάμε το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας UConnect με οθόνη αφής 7″ με συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto, ηχοσύστημα Beats και ειδικά λογότυπα. Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην standard έκδοση, με 5 χρόνια εγγύηση, άτοκη χρηματοδότηση και συνολικό όφελος €1.450 για το hatchback και €1.000 για το cabrio. Προς το παρόν, διατίθενται με κινητήρα βενζίνης 1,2 69 ίππων, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, γκρι υφασμάτινη οροφή (στο cabrio) και διχρωμία Lunar Grey / Bianco Gelato.