Δικαστής αθώωσε την Toyota για τα καλώδια που τα τρώνε τα τρωκτικά

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Μάιο πολλοί ιδιοκτήτες μοντέλων της Toyota, κατέθεσαν αγωγή εναντίον της σε δικαστήριο του Τέξας, λόγω της επίστρωσης με βάση την σόγια που χρησιμοποιεί η Toyota σε ορισμένες καλωδιώσεις των κινητήρων της, επίστρωση που τραβά σαν μαγνήτης κάθε λογής τρωκτικό.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της ιαπωνικής εταιρίας έχουν δει σκίουρους, ποντίκια και κουνέλια να μπαίνουν στον χώρο του κινητήρα των αυτοκινήτων τους και τρώνε τις καλωδιώσεις, μιας και τις βρίσκουν εξαιρετικά νόστιμες. Καταλαβαίνεις πως οι ζημιές που προκαλούνται από το μάσημα των καλωδιώσεων είναι μεγάλες, με τους αντιπροσώπους της Toyota να μην καλύπτουν το πρόβλημα στην εγγύηση.

Οι ενάγοντες ζητούσαν από την Toyota να καλύψει το κόστος των επισκευών, αλλά η αγωγή τους απορρίφθηκε από τον ομοσπονδιακό δικαστή που ανέλαβε την υπόθεση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...