Τέλος η συνεργασία μεταξύ Infininiti και Mercedes

Σχετικά άρθρα

Η Nissan συνεργάζεται σε πολλούς τομείς με την Daimler, όπως στην ανάπτυξη μικρών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και στην κοινή χρήση πλατφορμών (Infiniti QX30, Mercedes A-Class, B-Class, GLA, CLA, Nissan Navara. Mercedes X-Class).

Η συνεργασία ωστόσο μεταξύ Infininiti και Mercedes έχει ολοκληρωθεί, λόγω της μετατόπισης της ζήτησης από τα επιβατικά αυτοκίνητα, στα ελαφρά φορτηγά. Παράλληλα η Nissan, ανησυχεί από την πιθανή επιβολή δασμών από τις ΗΠΑ και έτσι έχει ήδη μειώσει τη παραγωγή του QX30 στο κοινό εργοστάσιο της Nissan και της Daimler στην πόλη Aguascalientes του Μεξικό.

Αυτό έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει 230.000 αυτοκίνητα ετησίως και η Infiniti ξεκίνησε να κατασκευάζει στο συγκεκριμένο εργοστάσιο και το QX50. Η Mercedes θα ξεκινήσει σύντομα τη παραγωγή των νέων A-Class, B-Class, GLA, CLA στο συγκεκριμένο εργοστάσιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...