Στο Goodwood Festival of Speed έκανε το ντεμπούτο του το Vazirani Shul. Το πρώτο ηλεκτρικό hypercar της Ινδίας, είναι δημιουργία της Vazirani Automotive, μια εταιρία με έδρα τη Βομβάη, με τον Chunky Vazirani να είναι ο ιδρυτής της. Ο σχεδιασμός του μοντέλου είναι αποτέλεσμα της πένας του Kazunori Yamauchi, του παραγωγού των παιχνιδιών Gran Turismo, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Ο Vazirani έχει εργαστεί προηγουμένως για λογαριασμό πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών, όπως η Rolls-Royce και η Jaguar. Κίνηση παίρνει από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά κάθε τροχό, με τις μπαταρίες βάρους 300 κιλών να φορτίζουν μέσω range exteder που κάνει χρήση μικρών jet τουρμπινών. Η εταιρία δεν ανακοινώνει την ιπποδύναμη του μοντέλου, ούτε τις επιδόσεις του, αλλά λέει πως οι μπαταρίες του μπορούν να φορτίσουν έως και στο 80% μέσα σε 30-60 λεπτά με χρήση ταχυφορτιστή.

Διαθέτει πλαίσιο από carbon που λειτουργεί παράλληλα και ως roll cage, με όλα τα μέρη του σώματος να είναι κατασκευασμένα από σύνθετα υλικά. Η έκδοση παραγωγής του αναμένεται στην αγορά το 2019, όταν και θα ανακοινωθεί η τιμή του.