Nissan Micra με βελτιωμένο σύστημα infotainment και νέο στάνταρ εξοπλισμό

Σχετικά άρθρα

H Nissan για να διατηρήσει θερμό το ενδιαφέρον του κοινού τοποθετεί καλούδια στο Micra, καθώς το entry-level μοντέλο των Ιαπώνων πλέον εφοδιάζεται με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας NissanConnect. Αυτό διαθέτει real-time πληροφορίες κίνησης μέσω του συστήματος πλοήγησης της TomTom, δωρεάν over-the-air αναβαθμίσεις για πέντε χρόνια, ενώ παρέχει συμβατότητα Android Auto και Apple CarPlay.

Η οθόνη αφής παραμένει 7 ιντσών, αλλά πλέον υπάρχουν λιγότερα κουμπιά δεξιά και αριστερά της, ενώ διαθέτει και δυνατότητες πολλαπλής αφής (multi-touch). Η κεντρική οθόνη είναι πλέον πλήρως παραμετροποιήσιμη, δίνοντας σου την ευκολία να βλέπεις ότι χρειάζεσαι.

Συνεχίζοντας, η Nissan τοποθετεί μια νέα έγχρωμη οθόνη στον πίνακα οργάνων, η οποία απεικονίζει επιπλέον πληροφορίες. Ακόμα ελαφρώς ανασχεδιασμένα είναι και τα κουμπιά πάνω στο τιμόνι. Τέλος, η Nissan έχει αναβαθμίσει τον βασικό εξοπλισμό, καθώς πλέον στις εκδόσεις N-Connecta και Tekna είναι στάνταρ τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, ενώ οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος έχουν επανασχεδιαστεί για να ενσωματώνονται καλύτερα στον προφυλακτήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...