Η Tesla ζητά πίσω χρήματα από τους προμηθευτές της

Σχετικά άρθρα

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, Tesla έχει ζητήσει από μερικούς προμηθευτές να επιστρέψουν μέρος των χρημάτων που πληρώθηκαν για εργασίες που είτε έχουν ήδη ολοκληρωθεί, είτε ακόμη βρίσκονται σε φάση κατασκευής.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η οποία έχει στα χέρια της ένα εσωτερική σημείωμα της Tesla που στάλθηκε σε έναν προμηθευτή της της περασμένη εβδομάδα, η Tesla ζητά επιστροφές χρημάτων προκειμένου να παρουσιάσει κερδοφορία.

Η είδηση προκάλεσε ανησυχίες σχετικά με την ταμειακή ροή της Tesla, παρά τις προηγούμενες διαβεβαιώσεις του Elon Musk, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως η Tesla θα παρουσιάσει κερδοφορία το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Η Tesla σχολιάζοντας το δημοσίευμα δήλωσε ότι επιδιώκει μειώσεις των τιμών σε ορισμένα έργα, μεταξύ των οποίων πολλά που χρονολογούνται από το 2016 και ορισμένα από αυτά δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Επίσης τόνισε πως τέτοιες διαπραγματεύσεις ανάμεσά σε αυτοκινητοβιομηχανίες και σε προμηθευτές είναι κάτι το σύνηθες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...