Ο Markus Duesmann ο νέος CEO της Audi

Σχετικά άρθρα

Με την Audi να αναζητά νέο CEO, λόγω της προφυλάκισης του Rupert Stadler, το VW Group ανακοίνωσε πως ο πρώην διευθυντής προμηθειών της BMW, Markus Duesmann, ορίζεται ως ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Audi.

Ο Duesmann, ειδικός στην ανάπτυξη κινητήρων, είναι το δεύτερο υψηλόβαθμο στέλεχος που μετακινείται από την BMW προς την VW Group μετά την αποχώρηση του Herbert Diess το 2015 για να γίνει επικεφαλής της μάρκας VW. Η Diess ανέλαβε καθήκοντα CEO στο VW Group τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Duesmann, 49 ετών, θα αναλάβει τη νέα του θέση “όσο πιο σύντομα μπορεί να το πράξει”, δήλωσε το VW Group σε ανακοίνωσή του, επειδή υπήρχε ρήτρα στο συμβόλαιο που είχε με την BMW, από την οποία παραιτήθηκε πριν από μερικές ημέρες. Το συμβόλαιο του έληγε το φθινόπωρο του 2019 και περιελάμβανε ρήτρα η οποία τον δεσμεύει να μην ενταχθεί σε μια άλλη εταιρία, ανταγωνιστική της BMW, έως και 6 μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...