Η Land Rover κατοχύρωσε το όνομα Road Rover

Σχετικά άρθρα

Δέκα μήνες μετά τις πρώτες αναφορές, η Land Rover φαίνεται να κατοχύρωσε το όνομα Road Rover, το οποίο λογικά θα το χρησιμοποιήσει σε μια νέα οικογένεια μοντέλων.

Σύμφωνα με αναφορές, το πρώτο μοντέλο της οικογένειας Road Rover θα είναι ένας αμιγώς ηλεκτρικό SUV που θα μπορεί να κινηθεί τόσο σε άσφαλτο, όσο και σε χώμα, με το εσωτερικό του να είναι τόσο πολυτελές όσο αυτά των Audi A8, BMW 7-Series και S-Class. Η αυτονομία του αναμένεται να φτάνει τα 480 χλμ και τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Θα είναι τετρακίνητο, μιας και θα παίρνει κίνηση από δύο ηλεκτροκινητήρες, με την Jaguar Land Rover να το αναπτύσσει ταυτόχρονα με την νέα Jaguar XJ. Η Jaguar Land Rover είχε ξαναχρησιμοποιήσει στο παρελθόν το όνομα Road Rover, συγκεκριμένα στη δεκαετία του 1950, σε ένα πειραματικό μοντέλο που δημιουργήθηκε για να τοποθετηθεί ανάμεσα στα μοντέλα Rover και στα Land Rover.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...