Ο Elon Musk υπόσχεται “βοηθό” σαν τον K.I.T.T στα μοντέλα της Tesla

Σχετικά άρθρα

Με πολλές εταιρίες πληροφορικής να προσφέρουν φωνητικούς βοηθούς, βλέπε Siri, Cortana, Google Assistant, Alexa, o Elon Musk μέσω Twitter, ανακοίνωσε πως η Tesla ετοιμάζει και αυτή ένα Α.Ι Assistant που θα είναι αντίστοιχο με αυτό που βλέπαμε στην παιδική μας ηλικία στον K.I.T.T.

Το προηγμένο αυτό σύστημα βοήθησης φωνητικού ελέγχου θα επιτρέπει στους επιβάτες των μοντέλων της Tesla να κάνουν σχεδόν τα πάντα μέσω φωνητικών εντολών, όπως ανέφερε ο Musk. Να σημειωθεί πως τα αυτοκίνητα της Tesla δεν υποστηρίζουν τα Android Auto και Apple CarPlay.

Στις σχετικές ειδήσεις η Tesla προσφέρει πλέον στην αγορά και σανίδες για σέρφ. Αυτές κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την Lost Surfboards και θα βγουν σε μόλις 200 μονάδες σε κόκκινο και μαύρο χρώμα. Το κόστος τους είναι αρκετά τσουχτερό, 1.500 δολάρια η μία, αλλά ήδη όλες έχουν πουληθεί! Οι σανίδες έχουν το λογότυπο της Tesla και στις δύο πλευρές, ενώ διαθέτουν και ενισχυμένο κάτω μέρος από carbon. Οι παραδόσεις τους θα γίνουν σε 10 εβδομάδες από σήμερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...