Κάποιοι προσπάθησαν να κλέψουν μια BMW με πολύ ιδιαίτερο τρόπο

Σχετικά άρθρα

Ο Marc Rooding ένας Ολλανδός ιδιοκτήτης μιας BMW 320i (F30), την περασμένη εβδομάδα ξύπνησε στις 04:00 το πρωί, όταν ένας αστυνομικός χτύπησε την πόρτα του σπιτιού του, ενημερώνοντας του πως ειδοποιήθηκε από την εταιρία ασφαλείας του αυτοκινήτου, πως κάποιος έσπασε το παράθυρο του συνοδηγού.

Στην πρώτη εντύπωση όλα έμοιαζαν πως ήταν μια απλή απόπειρα διάρρηξης, αλλά ο Mark διαπίστωσε πως κάτι ύποπτο συνέβη όταν έβαλε μπροστά τον κινητήρα. Τότε εμφανίστηκαν διάφορα σφάλματα στο BMW iDrive που έλεγαν πως υπήρχε πρόβλημα με την ζώνη ασφαλείας του συνεπιβάτη, αλλά και πως το κουμπί SOS στην οροφή του αυτοκινήτου δεν έρχεται πλέον σε επικοινωνία με τα κεντρικά της BMW.

Ο ίδιος πίστεψε αρχικά πως το πρόβλημα αυτό θα λυθεί όταν αντικατασταθεί το σπασμένο παράθυρο, αλλά αυτό δεν συνέβη. Έτσι κάλεσε την τοπική αντιπροσωπεία, η οποία του είπε να πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο της προκειμένου να διαπιστώσει η ίδια τι είχε συμβεί.

Οι μηχανικοί της αντιπροσωπείας εντόπισαν πως η επένδυση της μπροστά δεξιά κολόνας είχε φύγει από την θέση της. Παρατηρώντας λίγο καλύτερα, διαπίστωσαν πως κάποιος είχε κόψει τα καλώδια που κρύβονται πίσω από αυτή. Οι μηχανικοί έλεγξαν τι καλωδιώσεις ήταν αυτές και κατάλαβαν πως πλέον το αυτοκίνητο δεν είχε σύστημα συναγερμού, μιας και οι αισθητήρες του έπαψαν να λειτουργούν. Οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας του είπαν να μην πάρει το αυτοκίνητο στο σπίτι του, μιας και οι ληστές θα μπορούσαν να επιστρέψουν και να κλέψουν το αυτοκίνητο χωρίς κανείς να το καταλάβει.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως οι ληστές ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν. Κάτι που αρχικά έμοιαζε με μια απλή διάρρηξη, ήταν τελικά ένα σχέδιο προκειμένου να κλέψουν με την ησυχία τους το αυτοκίνητο.

ΠηγήMrooding.me

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...