Η Bugatti έδωσε μια ακόμη teaser φωτογραφία της Chiron Divo, την πιο αποκαλυπτική μέχρι σήμερα, η οποία μας δείχνει τη σιλουέτα της, με το μοντέλο να έχει μεταξύ άλλων, μεγάλη πίσω αεροτομή,.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στο φετινό Pebble Beach τον Αύγουστο, θα κοστίζει 5 εκατ. ευρώ και θα κυκλοφορήσει σε άκρως περιορισμένο αριθμό 40 μονάδων.

Το όνομα Divo προέρχεται από τον Albert Divo, τον Γάλλο οδηγό αγώνων που κέρδισε δύο φορές το Targa Florio για λογαριασμό της Bugatti στα τέλη της δεκαετίας του 1920. Η Bugatti Chiron Divo θα είναι ελαφρύτερη και πιο ευκίνητη από την “απλή” Chiron, φορώντας νέο αεροδυναμικό bodykit που θα παράγει μεγάλη αεροδυναμική πίεση.

Η Bugatti πρόσφατα διοργάνωσε ένα ιδιωτικό event στο Los Angeles για εκλεκτούς πελάτες της, δείχνοντας τους το αυτοκίνητο, το οποίο θα είναι ταχύτερο από την “απλή” Chiron, στα 0-100 χλμ/ώρα και στα 0-200 χλμ/ώρα, αλλά θα έχει μικρότερη τελική ταχύτητα λόγω του αεροδυναμικού bodykit που θα εστιάζει στην αύξηση της κάθετης παραγόμενης αεροδυναμικής πίεσης. Θα έχει βελτιωμένο κιβώτιο ταχυτήτων και μειωμένο βάρος.